Футбол. Бразилія 2:0 Україна (відео) - Блог про Львів

Футбол. Бразилія 2:0 Україна (відео)

збірна України

Сьогодні у англійському місті Дербі збірна України з футболу проводила свій черговий товариський поєдинок у рамках підготовки до ЄВРО-2012, яке найближчим часом відбудеться на теренах Нашої держави.

Щодо звітної гри, то вона завершилася прогнозовано Нашою поразкою із рахунком 2-0.

Після сенсаційної нічиєї, яку українська збірна розписала вдома із канадцями, на Наших футболістів чекав набагато серйозніший поєдинок. І на цей раз вже ми були канадцями, а бразильці нами. 🙂 Я нічого не маю проти гри українських футболістів, але треба на речі дивитися реально.

Бразильці сильніші: у технічному плані, в організації гри та і звичайно індивідуально.

Наведу тільки один приклад: у першому таймі опитні ший Тимощук, що проводив сьогодні 100-ту гру за збірну так обрізався, що мало чого бракувало, щоб гравець Мілана Пато подвоїв рахунок. Більше немає що говорити. Ми ж свої моменти мали, мало правда, але і ті не реалізували.

Можливо якби на полі був у цей вечір Андрій Шевченко гол ми б можливо і забили, а так хіба що якби.

Тепер переходимо до голів. Хоча бразильські футболісти мали за гру безліч моментів забивали вони якісь смішні голи. От скажімо перший.

25 хвилина – Робіньо зліва навісив, і Дані Алвеш пробив у дальній кут. М’яч, зачепивши Романчука, від штанги влетів у ворота. Я спочатку подумав шкіряний летить мимо, але як виявилося пізніше якраз прямо у ціль.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 2:2 Боруссія Д. (відео)

Другий же гол більше індивідуальні дії Пато.

64 хвилина – простріл Дані Алвеша з правого флангу, Алешандре приймає м’яч, різко розвертається і точно пробиває. Як ловив цей м’яч Дикань, також дивно, адже Наш воротар стояв посередині. Чого він почав дьоргтаися?

А що українські футболісти? Моменти у Нас були, зокрема міг забити не один раз Алієв, Ротань та як кажуть сьогодні був не наш день.

Тренери обидвох команд проводили ряд замін, та вони не суттєво вплинули на гру і на результат. Окремо скажу про нападника бразильців Андре, який грає за київське Динамо.

Вийшов хлопчина як завжди, побігав там щось десь там, що чути навіть його не було. 🙂 Як в Києві грає, так і за збірну.

Фінальний свисток і 2-0 не на Нашу користь.

Бразильці є бразильці і яким складом би вони не грали, сьогодні вони були кращими.

P.S. Багато розмов точиться що тренерська кар’єра теперішнього тренера українців Калитвинцева доходить до кінця. Можливо і вартує взяти тренера із-за кордону?

У публікації використано фото з сайту prosport.tsn.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. kick 12.10.2010 пише:

    Nema chogo soromitisya tse vsetaki Brazilia

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*