Футбол. Динамо 1:0 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Динамо 1:0 Карпати (відео)

Динамо 1-0 Карпати

Матчі збірної завершилися, а це означає, що відновилися футбольні матчі клубних команд. Наша увага звичайно найбільше прикута до українського чемпіонату, де виступають Наші – львівські Карпати.

У черговому, а за ліком 13-ому турі чемпіонату Наші земляки гостювали у Києві, де зустрічалися із місцевим Динамо.

На жаль, гра завершилася мінімальною поразкою саме Карпат із рахунком 1-0.

Після двох поспіль поразок у чемпіонаті, а плюс ще гра із ПСЖ у Лізі Європи, то виходить три, львівські Карпати будь-що хотіли взяти очки у Києві. Всі розуміли, зробити це було важко, адже у якому стані би не був один із грандів українського футболу на даний час, на своєму стадіоні вони завжди грають сильно та і плюс новий наставник Олег Лужний прийшов до руля київської команди.

Взяти очки Карпатам не вдалося, хоча якщо би у цей день у Нас було побільше фарту, то можливо як мінімум з очком додому львівські футболісти би поїхали.

Та про все по порядку.

До Києва Карпати приїхали з кадровими втратами: Осипко та Батіста давно травмовані, а Худоб’як і Кополовець пропускали матч через дискваліфікацію.

У Динамо у свою чергу не було з гравців основи Шовковського, Маграо і Гусєва, а Артем Мілевський залишився у резерві.

Із самого початку зустрічі київські футболісти побігли вперед, вони будь-що хотіли забити швидкий гол і це їм вдалося.

Також читайте:   АНЧЕЛОТТІ проти ГВАРДІОЛИ. Хто найкращий тренер світу?

12 хвилина матчу – Несмачний подає кутовий. Воротар Карпат Руденко невдало грає на виході і Алмейда вколочує шкіряного у сітку воріт.

Як згодом виявиться, цей гол став переможним.

Після голу Динамо і на далі атакувало, а львів’яни захищалися. Особливо небезпечних моментів вони не мали, крім одного. І це моментом не назвеш, а скоріше моментище.

28 хвилина – воротар киян Коваль помиляється на виході і Зеньов перекидував його, але на жаль влучив у штангу.

Були сподівання, що гра Карпат зміниться у другому таймі, та особливо картинка гри не змінилася, хіба що львів’яни перехопили ініціативу. Що з того? Моментів як не було у першому таймі, не з’явилися вони і в другому.

Фінальний свисток і невтішні для вболівальників зелено-білих 0-1.

Наступну гру львівські Карпати у чемпіонаті зіграють 24 жовтня. У цей день Наші футболісти на своєму полі прийматимуть донецький Металург. Початок гри о 20 годині, пряму трансляцію можна буде подивитися на телеканалі «Футбол».

А вже у найближчий четвер Львів знову житиме великим футболом. У рамках Ліги Європи у гості до Нас приїде іспанська Севілья. Нагадаю, що початок цієї гри о 20 годині.

У публікації використано фото з сайту fcdynamo.kiev.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 16.10.2010 пише:

    Зайшла чорна хмара на гори Карпати і разом з тим на нашу любиму команду. Але будемо мати надію, що після дощу знову буде світити сонечко, а Карпати перемагати у турнірах. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*