Де святкувати день студента - Блог про Львів

Де святкувати день студента

День студента наближається

Завтра студенти будуть гуляти, я у цьому не сумніваюся. І це не якийсь там концерт чи вечірка у місті, а їхній міжнародний день , який кожного року традиційно відзначають 17 листопада.

Більшість людей вже знає де буде відзначати це свято, а от для тих хто ще не визначився спробуємо у цьому допомогти завдяки сьогоднішній статті, яка має назву: «Де святкувати день студента?»

Студентські роки незабутні. Так тільки і згадаєш як їх проводили, як прогулювали пари, як запізнювалися на них, свій колектив, аж хочеться знову на деякий час стати студіком. Але, не здавати сесії, бо вона чуть-чуть обтяжує. 🙂

Варіантів де святкувати це свято є багато, це як день народження: де хочеш, там і йдеш. Головне щоб були папери у гаманці, бо без них хіба що фільм компанією подивитеся у когось вдома чи поспіваєте. 🙂

Вибір місця святкування залежить також і від багатьох чинників:

1. Від товщини вашого гаманця.

2. Від кількості людей, яка буде з вами святкувати.

3. І звичайно ж від ваших з ним стосунків. Переважно на перших курсах студенти не такі ще і дружні, згодом стають більш ріднішими. 🙂

Отже, святкувати можна у:

1. Гуртожиток.

Які би не були студенти, але у цьому місці завжди гарно відзначають свято студента. Варіант непоганий і грошей багато непотрібно як скажімо у якомусь барі чи ресторані. Компанію з ким посвяткувати ви завжди там знайдете. Єдиний мінус – це коменданти, з якими якщо будете гучно святкувати можуть бути проблеми.

Також читайте:   Європейська освіта для українців: від мрії до реальності

2. Бар чи ресторан.

Для цього потрібно зібрати хорошу компанію, щоби було чоловік 10-15. У іншому випадку ви можете витратити багато грошей. Дуже добре, коли є музика у цих закладах. Як ж без неї? Трішки посвяткуєте, запрошуєте дівчат і вперед танцювати.

3. У хаті.

Такий варіант один з найкращих, але рідко коли трапляється. Переважно ніхто не хоче брати на себе таку відповідальність. Чому? А тому що народ може понапиватися і з хати зробити хтозна –що. Якщо вже і святкувати тут, то зрозуміло багато людей не запросиш та і з музикою може бути проблематично, адже де би ви не проживали біля вас живуть сусіди.

4. На природі.

А чому б і ні? Якщо хороша тепла погода можна і на свіжому повітрі посвяткувати. Продукти і випивку закупити заздалегідь і як кажуть – пішла жара.

5. Взагалі нічого не святкувати.
Такі студенти є і досить багато. Звісно – це їхня особиста справа, але потім, коли студентське життя мине тільки навіть не буде що пригадати.

Святкуйте на здоров’я поки ви ще є студенти. Хоча якщо вже і не являєтесь студентом чи ніколи ним не були, все рівно святкуйте. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 16.11.2010 пише:

    Троха запізно написав цю статтю…
    Всі активні коментареписачі вже давно не студенти, тому п.5

  2. Архіваріус 17.11.2010 пише:

    Про хорошу справу ніколи не пізно писати. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*