Коли буде зима? - Блог про Львів

Коли буде зима?

Коли прийде зима?

Мало хто із людей полюбляє погану погоду, хоча такі також існують. Львів без дощу, що стайня без корови. Але, зараз клімат змінився. Дощів цього року було мало, особливо восени.

Все-таки більшість любить тепло, яке цього року могла відчути на собі не одна людина. Спекотне літо, тепла бездощова осінь саме до такої погоди ми вже звикли. Але, але, але… Так завжди не буде.

Хочемо ми цього чи не хочемо зиму ніхто не відміняв і вона таки має прийти. Коли це станеться читайте далі.

Тепла ще хочеться. Звикли ми вже до нього. Як не крути.

За словами синоптиків, вже від 20 листопада істотно похолодає, будуть спостерігатися опади у вигляді дощу. Вночі навіть може бути мокрий сніг. Температура повітря коливатиметься вдень від 5 до 10 градусів тепла, вночі ж буде щи холодніше від 1 до 6 градусів вище нуля.

Така погода протримається до 25 листопада, після якого очікують на справжні опади у вигляді снігу і щи більше зниження температури повітря.

Вдень температура коливатиметься в районі нуля градусів, вночі ж очікують мороз від 2 до 7 градусів. Подібна погода протримається близько двох тижнів, тому про шорти вже можна забути і ходити в них хіба що в хаті. 🙂

Також читайте:   Обливаний понеділок на площі Ринок

На початку грудня за словами тих же синоптиків очікується незначне потепління. Вночі стовпчики термометра показуватимуть близько нуля градусів, вдень же будуть лише плюсові температури.

Десь в середині грудня знову ж похолодає, падатиме сніг. Температура вночі опуститься до мінус 10-15, вдень же буде від 0 до 5 градусів нижче нуля.

Щодо найхолоднішого періоду цієї зими, то він має припасти на початок лютого.

Побачимо чи здійсняться прогнози синоптиків чи ні, бо це як вийде. Може налетіти якйись циклон як минулого року, засипить все що можна і прогноз погоди відразу ж поміняється.

До речі спостерігав досить цікаву річ: одного разу збираючись на роботу слухав одним вухом прогноз погоди, прикол був тому, що на вулиці падав дощ як з відра ви би лили, а синоптики говорили, що сьогодні опадів не передбачається.

Від коментарів утримаюся. Висновки робіть самі. 😀

Відомо тільки одне зараз, витягуйте із шкафів зимові куртки, пастуйте чоботи, запасайтеся рукавицями і чаєм, вмикайте печі і якось та й перезимуємо. Якщо маєте дітей, то подивіться де ваші санки чи лижі. Хоча і самі можете ще покататися. 🙂

Бережіть себе, будьте здорові!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. zars 20.11.2010 пише:

    Воробус, яке бездощове літо! Та цього року всю весну і до середини липня просто заливало. Людям змило врожаї, бульба погнила, помідори зчорніли, буряк замок, кукуруза не вродила. А ти пишеш про “бездощове літо”!!! Чи то з памятю твоєю шо стало, чи то на Канарах сонячних відпочивав??? А може – дежавю…

  2. Архіваріус 20.11.2010 пише:

    zars пише: Воробус, яке бездощове літо! Та цього року всю весну і до середини липня просто заливало. Людям змило врожаї, бульба погнила, помідори зчорніли, буряк замок, кукуруза не вродила. А ти пишеш про “бездощове літо”!!! Чи то з памятю твоєю шо стало, чи то на Канарах сонячних відпочивав??? А може – дежавю…

    Воробус літав у теплі краї познайомитися з чорнокрилими горобцями. 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*