Львів страйкує проти податкового кодексу (відео) - Блог про Львів

Львів страйкує проти податкового кодексу (відео)

Страйк у Львові

Нещодавно довелося пройтися Краківським ринком. Ятки із продукцією як ніколи пустують і лише зрідка побачиш, щоб якийсь підприємець щось продавав.

А все тому, що всі протестують проти нового податкового кодексу, який нагадаю 26 листопада підписав Голова Верховної Ради Володимир Литвин і відправив на розгляд президенту.

Ситуація із його прийняттям з кожним днем все загострюється і загострюється. Так званий майдан у Києві росте, а у кожному місті відбуваються акції непокори у зв’язку із можливим прийняттям скандального кодексу.

За інформацією інформаційних агентств сьогодні на столичному майдані Незалежності зібралося вже близько 10-12 тисяч протестувальників. Вони вимагають єдиного – президент має ветувати кодекс.

Також як повідомляє сайт Тсн, сьогодні 29 листопада прем’єр-мінстр України Микола Азаров мав зустрітися із представниками ми підприємців. Та останні на зустріч не прийшли. Причина – ніяких домовленостей не може бути, тільки вето.

Зустрічався із підприємцями і президент Віктор Янукович та як бачимо поки сторони домовитися не змогли.

Не оминули акції протесту звичайно і наше місто Львів. Незважаючи на погану погоду, яка зараз заполонила наше місто з самого ранку понад 2000 підприємців розпочали пішу ходу від будівлі Податкової на Стрийській до будівлі Львівської обласної адміністрації на вулиці Винниченка.

Також читайте:   На що ми витрачаємо свої гроші?

Люди пошили із подертих сорочок прапор і кинули його під головний вхід ради, тим підприємці хочуть показати що влада зробить з ним якщо прийме скандальний податковий кодекс.

Страйк проти податкового кодексу

І ще не все. Всі відома вулиця Галицька, що знаходиться у центрі нашого міста перетворилася на «вулицю пустих вітрин». На вітринах магазинчиків з’явилися величезні написи «Ліквідація» і «Повний капєц».

Тим самим підприємці показують владі що буде з бізнесом якщо до їхніх вимог не будуть прислуховуватися.

Як далі буде розвиватися ситуація невідомо. Невже дійде справа до нового майдану, який як відомо був у 2004 році.

Також про те, що являє собою новий податковий кодекс можна почитати тут.

Пропоную вашій увазі переглянути відео, на якому ви побачите як протестують підприємці Львова:

У публікації використано фото із сайту zik.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Бальбоа 30.11.2010 пише:

    цікаво що підприємці протестують не маючи підтримки якоїсь конкретної політичної партії, я мав можливість поспілкуватись з паном Василем Куйбідою(він зараз в партії НРУ) він розповів що підприємці не хочуть ніякої допомоги з боку політиків, це певний мінус тому що таким чином відсікається та частина громадян які хочуть підтримати, але не являються підприємцями також він закликав всіх хто може долучатись до акцій протесту.

  2. Stakeholder 30.11.2010 пише:

    Правильно роблять що відмовляються від допомоги політичних партій, бо опозиційні політики тоді б навперебій кидались поперед підприємців не для того щоб дійсно їх підтримати а для того щоб попіаритись на фоні масовки і потім сказати що мовляв без нас би в вас нічого не вийшло, тому голосуйте за нас.

    “це певний мінус тому що таким чином відсікається та частина громадян які хочуть підтримати” – абсолютно не розумію цього аргументу. Що заважає простим людям приєднатись самим до акцій протесту? таке враження що всі люди, які не є підприємцями – це приватизовані вівці різних політичних лідерів, які їх виганяють зі стойла на різні протестні акції, а самі вони нічого не знають і нічого не можуть.

  3. Бальбоа 30.11.2010 пише:

    маю на увазі шо політичні партії мають
    а)кращу організацію
    б)кращі зв”язки з громадськістю(в новинах ми напевне частіше чули Батьківщина ніж, наприклад, ПП Петренко)
    в)досвід(проти якого не попреш)
    г) з фінансами в політичних партій явно краще ніж в представників малого бізнесу…
    це може і не настільки важливі моменти, але перевага створюється з маленьких нюансів на які не завжди звертають увагу…
    P.S. я не політолог і ще не дипломований економіст, але думаю така думка має право на існування

  4. YurOK 30.11.2010 пише:

    Янукович ветував Податковий Кодекс :laugh:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*