Напади на людей у Стрийському парку - Блог про Львів

Напади на людей у Стрийському парку

Стрийський парк

Що би там не говорили про Львів, що це культурне місто, бандитів не має, все по-європейськи, але не так все гладко як здається. Нападати на людей було популярно колись і тепер варто сказати не виключення.

Я знав, що у парках можуть вас пограбувати, але не настільки як відбулося з одним з моїм знайомим.

Кілька днів тому товариш повертався додому, на перший погляд все було добре, файна погода. Аж тут на нього напали і саме у Стрийському парку. Вроді що тут такого, парк завжди відзначався людним місцем, мамочки їздять з дітьми, багато закоханих пар там гуляють, а виявляється це не таке ж і безпечне місце.

Товариш ішов додому, коли почало вже сутеніти і тут зненацька на нього напали сволочі, тільки так їх можна назвати. Не те що його побили, а ще й забрали гаманець, мобільний телефон і що саме мене здивувало куртку і взуття. Це вже яким дибільним треба бути, щоб таке робити? Що це початок 90-х років, коли забирали все що можна? Мешти вже ж можна залишити, ви що нелюди вже якісь?

Звісно, хлопці у собі чуються, на одного нападати кучею це вони рахують повсякденною справою. Я ж таке не поважаю і ніколи не буду. Фігня вже ті гроші і куртка з мештами, добре що хлопець взагалі живим залишився. Отак глянеш кілька таких ситуацій і починаєш розуміти, що життя – це така річ, що ніколи не знаєш що тебе чекає сьогодні, завтра і після завтра. Сьогодні у тебе все супер, а завтра навпаки.

Також читайте:   Канатну дорогу в парку "Знесіння" знесуть?

Повертаючись до Стрийського парку варто сказати, що не раз до мене доходили слухи, що там на людей нападали невідомі і грабували навіть серед білого дня.

Справа у тому, що недалеко від парку знаходиться один із навчальних корпусів Львівської комерційної академії. Студентів і викладачів у будні дні є як завжди багато, вони і гроші мають, то чому б не напасти на них? Не один раз говорили, що викладачі йшли із пар додому і зненацька з парку вибігали невідомі, виривали сумку і бігли у невідомому напрямі. Плюс ще як не згадати польське консульство.

А хто нападає? А нападають переважно ті люди, які полюбляють легкі гроші. А хто ще? Що вони знають важкі трудові будні, коли від зорі до зорі працюєш щоб утримати сім’ю?

Це нижче своєї гідності відбирати останнє від людей? Згідні зі мною?

Бережіть себе не тільки у Стрийському парку, а і взагалі усюди. А хлопці нехай проводжають дівчат до самої квартири, безпека ніколи не завадить.

Дякую за увагу!!!!

P.S. Сподіваюся, що правоохоронні органи не тільки будуть перевіряти всіх людей без виключення коли треба і не треба, а і подбають про нашу безпеку, зокрема у Стрийському парку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 10 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 14.11.2010 пише:

    Мде, бидло воно і в Африці бидло, від зустрічі з ним нажаль ніхто не застрахований, а в цьому випадку то це взагалі якісь бидло-ніщеброди, шо навіть куртку і взуття зривають. Ну і звичайно патрульного наряду ніде поблизу не було, бо вони надто зайняті стеженням за особливо небезпечними злочинцями, які купляють чи продають пиво після десятої. Я сподіваюсь цей хлопець написав заяву у міліцію, враховуючи те що як видно нападники особливо інтелектом не переобтяжені, то знайти їх при бажанні буде неважко, тут ми і подивимось хто у нас у правоохоронних органах, офіцери чи мусара…

  2. zars 14.11.2010 пише:

    Там у самому парку розміщена кафедра фізвиховання Політеху, Академія дизайну, Торгово-промислова палата, кілька кабаків. Такщо грабувати є кого… В основному там гопники лазять. За маньяків ніхто ще не чув. Ворбус, не лякай людей. Зрештою, по черепу дістати за мобільний телефон можна з успіхом в будь-якому районі Львова; і не обовязково в парк йти.
    Шлємак, бронежилет і клюшка – запорука нашої безпеки на вулицях і в парках рідного міста!!!

  3. Архіваріус 15.11.2010 пише:

    Так по черепку дістати можна і в кабіні ліфта, до речі, про який зовсім недавно писав Воробус. А замість клюшки я би рекомендував бейсбольну биту, вона надійніша. 😀

  4. VIK 15.11.2010 пише:

    Затарюємося пейнбольним спорядженням, і якщо хтось буде приставати, обстріляємо фарбою!

  5. Архіваріус 15.11.2010 пише:

    VIK пише: Затарюємося пейнбольним спорядженням, і якщо хтось буде приставати, обстріляємо фарбою!

    Краще калом…. 😀

  6. ARMIKRON 24.02.2011 пише:

    Так що правда то правда , скіки Я себе памятаю в Стрийському парку , напади траплялись частенько . Якщо мені незраджуе память , там навіть поставили освітлювальні стовпи ( світильники чи якїх там звуть) щоб було видніше , але це недопомгло. їх частково роскрали, потім була данна вказівка посилит потралювання в данному районі, там можна було частіше побачити ППС але всерівно то ніц недало . Шакали як були так і лишаться. Правильно пише пташення дівчат слід проважати до самої квартири, адже якщо дівчна не дай Бог піде сама через парк і буде напад, велика ймовірність того що буде згвалтована .. Тому якщо ТИ нормальний ПАЦАН і хоч трошка себе поважаєш проведи дівчину дадому , або якщо влом топать пішком , викличи їй таксі. Принайні після цього ти будеш знати що вона у безпеці . Звісно шкода того пацанчіка який дістав тягла , але що мало статись те сталось . Тут важко щось комусь радити адже ситуації бувають різні, але під кінець скажу в загальному думку
    1)Пока ты дишиш ты можеш драться
    2) Если тебе неудалось избежать столкновения и силы неравны, сражайся так, как бы сражалси за свою жизнь
    3) Даже если ты в полной заднице непаникуй и диши ровно , здравый ум и спокойное состояние помогут тебе
    і саме головне постпайте по ситуації …

  7. ARMIKRON 24.02.2011 пише:

    Додаток
    як показуе практика , якщо тебе притисли ти один а супротивніків кілька , і ти невтрачаеш самообладання і ти відчуваеш шо буде бійка.. бери ситуацію в свої руки , якщо ти перший з одного удару вирубиш того, хто найбільше триндить , велика ймовірність того що інші неполізуть, адже вони неочікують опору і шо ти перший полізеш .
    Взагалі на цю тему мона багато писати, але нажаль умну не так багато часу, а стосовно міліціїї, ха навряд чи це щось дасть .
    Був у мене випадок, мого сусіда загрузили на гроші, а один раз взагалі прийшов до мене з підбитим оком і каже бля Дімон мош позичити 200 баксів, питаюсь нашо тобі? він мені росказуе так і так маю віддати а інакше мну піпец . Він росказв мені в чому справа , Я запропонував йому приняти бій , кажу бля чувак двай приймем бій Я те спину прикрию. ну пох що сили нерівні, але ти даш відсіч і вони неполізуть .. а поки ти дозволяеш себе бити вони будуть бити . Нажаль мій знайомий обрав інший варіант піти в міліцію і попросив щоб я пішов з ним .
    Прийшли ми вміліцію він росказав все слідчому, той сказав писати заяву підписувати протокол , поки він це все писав , ми з слідчим трошка поговорили, так він мені ваще почав казати що Я бандіт , а висновок в нього с того що Я кумекав по бандітским понятім і.т.д.. спитав слідчий умну прізвище імя.. пробив по базі найшов однофамільця і каже мол то нетвій родич? я кажу ні . Мій знайомий все написав і готували план затримання козлів . Результат : вни незмогли повязати козлів без галасу поїхали в навчальний заклад і взяли їх там, з великим шумом , бо бачите інші ідеї неспрацьовували .
    Потім почалось найцікавіше, міліція почала робити лохом знайомого , що він такий сякий і.т.д. В результаті тих пацанів просто відпустили, бо в кого тато впливовий, в кого тато при грошах, а вкого мае знайомих в міліції .
    Правда після того як ті утирки посиділи в сізо вони більше до знаймого непідходили .
    Ситуація викладенна коротко, але висновок простий закони диктуе той хто мае більше грошей .
    Серед міліції зараз дуже дуже мало людей які знають, чого вони отримали погони і.т.д. тобто наманих ментів , а якщо Є намані, то їх витискають з роботи, або прогибають і роблятьтакими як усі .
    Тому шановні малята , якщо ми себе незахистимо цього незробить ніхто
    Все що написано то лише моя думка от і все, без образ ( це Я до нашої міліції )

  8. ARMIKRON 24.02.2011 пише:

    за орфограф помилки ссорі

  9. Архіваріус 25.02.2011 пише:

    ARMIKRON пише: за орфограф помилки ссорі

    Потрібно записатися до вечірньої школи, тоді не буде проблем з орфографією. 😀

  10. ARMIKRON 25.02.2011 пише:

    Архіваріус пише: ARMIKRON пише: за орфограф помилки ссорі

    Потрібно записатися до вечірньої школи, тоді не буде проблем з орфографією.

    —————————
    Можливо и ви і праві, містер Архіваріус , але тут Є маленьке ФЕ ..Я вже старенький =)
    а щоб проблем небуло з орфографією, тре друкувати дивлячиьс на клаву , а це так складно просто капець .. особливо коли начальство поруч літає. але за пораду дякую.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*