Чи варто голосно слухати музику? - Блог про Львів

Чи варто голосно слухати музику?

Чи варто голосно слухати музику

Музика, без неї як без рук. Хто любить її просто слухати, хто під неї танцювати, а хто спати. Такі також трапляються.

Ми поговоримо про перший варіант – слухати музику і не просто, а голосно і чи варто це робити.

От скажіть мені любі мої читачі, чи ви хоч раз за своє життя вмикали музику голосно, так на всю котушку, щоб аж хата гуділа? Думаю що у 99 відсотках ви скажете так.

Ну скажіть, в кого не було такої ситуації, коли вбігає у кімнату мама і каже: «Ти що здурів, а ну збав голос у музичному центрі чи комп’ютері, я себе не чую, тільки твій реп». А то ще добре, можуть і по шиї надавати. 😀

Чи варто взагалі таке робити?

Я завжди розглядаю проблеми із двох ракурсів і цього разу не порушу традицію. Цього разу це буде у вигляді не двох типів, які сидять на двох плечах, а у вигляді монетки, яку підкидують: варто голосно слухати це орел, а не варто відповідно – орешка.

Чому варто слухати музику голосно?

Музика, яка голосно звучить заряджає енергією, ви стаєте сильнішим. От ти стаєш зранку, як завжди сонний, не охота йти на роботу і так далі. А тут голосно грає музика, а ще особливо щось дике таке як рок, де всі кричать і ти заряджаєшся їхньою енергією.

Також читайте:   У будинку органної та камерної музики триває фотовиставка Романа Тупися

Або не так. Прийшли ви з вулиці, хтось підкумарив, ви злі, депресія чи ще щось. Берете вмикаєте голосно музику, 50 грам конь’ячку і життя вдалося. 🙂

Ще голосно музику полюбляють вмикати на дискотеках, весіллях, ну тут вже не посперечаєшся. Народ хоче свята і гульок, не слухати ж їм як муха гудить по залі.

Чому не варто слухати голосно музику?

Треба рахуватися з іншими, може хтось спить за стіною, голова болить чи мають малих дітей. Є такі унікуми, які можуть увімкнути музику на повну котушку посеред ночі, ну це явно не мудро.

Такі вибрики можуть завершитися приїздом наряду міліції, отоді вже не позаздриш вам.

Якщо ви слухаєте музику через динаміки – це ще так, може бути, а якщо через навушники чи як в народі їх називають «вуха», то можна оглохнути і тоді вже до вас будуть казати як в тому анекдоті: «Діду, коти…», а він каже: «А, весна прийшла».

Слухайте музику на здоров’я, але пам’ятайте що забагато, то не здорово.

А насамкінець, пропоную послухати пісеньку, яка думаю вас зарядить, її слухають переважно голосно:

P.S. А якщо чесно робіть як знаєте, саме гучність музики приваблює її. Але, не кажіть нікому що я вам це казав. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. qwest 01.03.2011 пише:

    тут у кожного свій вибір! але напрягає коли їдеш в маршрутці і змушена слухати музику яку хтось через навушники слухає.

  2. дaнило 02.03.2011 пише:

    правда напрягає 😈

  3. qwest 02.03.2011 пише:

    о я знайшла однодумця))))

  4. Stakeholder 03.03.2011 пише:

    ок, скажу вам як ваш антигерой), особисто я постійно в навушниках коли десь їду чи йду, можливо це залежність, я не знаю), але як на мене набагато приємніше слухати улюблену музику ніж всяке беззмістовне патякання людей навколо і усілякого роду шум. Деколи коли в мене розряджається ipod, слухаючи це все я розумію що роблю правильно відмежовуючись від цих непотрібних хвиль у повітрі). Тому радив би вам не ображатись на людей в навушниках, а брати з них приклад, це тільки допоможе вам зберегти психологічну рівновагу і нервові клітини). 😉

  5. DRagonFly 26.04.2011 пише:

    дaнило пише: правда напрягає

    так , і я підтримую))одного разу біля мене їхав хлопчина , який слухав щось важкезне(бас неймовірний..скрім на всю маршрутку), а позаду хлопець слухав щось типу гурту Медовий полин…..звук йшов і позаду і збоку одночасно))) поєднання двох стилів трошки не в тему….

  6. DRagonFly 26.04.2011 пише:

    а я підтримую обидві сторони))))в першому випадку дійсно напрягає слухати те що не подобається(якщо водій ще й радіо якесь вкл- то то взвгалі капці) але й слухати напроти сидячу діваху яка волає на весь транспорт…він мене кинув…чи щось типу того…а потім в неї в руках під час грання на публіку той же телефон дзвонить….це вже ідіотизм..

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*