Як не забути привітати всіх дівчат з жіночим святом? - Блог про Львів

Як не забути привітати всіх дівчат з жіночим святом?

Як не забути всіх привітати?

Наближається свято, яке так люблять жінки і яке не люблять чоловіки. Чому? Бо жінок більше, ніж чоловіків, а останнім треба встигнути всіх привітати.

Але, щоб там не казали, що 8 березня, то свято чи не свято, жінок вітати треба, бо без них ми би померли зі скуки, тримаючи у руках бокал пива і доміно чи сигару. 😀

У сьогоднішній статті ми поговоримо на тему: «Як не забути привітати всіх дівчат з жіночим святом».

До свята залишається фігня часу, подарункові магазини наповнюються людьми, особливо чоловіками, які шукають якби то здивувати свою половинку.

Отже, як не забути когось привітати:

1. Берете великий аркуш паперу, можна і не один, сідаєте і записуєте у список всіх кого треба привітати. Не важливо чи це буде особистий подарунок чи просто смс-ка. Головне – це увага. Принаймні я так вважаю.
2. Заходите у соціальні мережі і дивитеся скільки серед ваших друзів є дівчат і починаєте у ніч із 7 на 8 березня всіх вітати. Бажано текст один і той самий не відлисати, бо зараз ті капчі почнуть випригувати. 😀
3. Ставите у своєму мобільному телефоні нагадування на 8 березня, що треба привітати всіх жінок із їхнім святом.
4. Заздалегідь купити, всім кого хочете привітати, подарунки і починаючи зранку 8 березня поступово доставляти їх до жінок. 😀
5. Не забувати за пошту, чому б не використати її, щоб відіслати відкритки. Дівчатам думаю буде приємно. 😀
6. А ще є один дуже цікавий спосіб як привітати всіх з жіночим святом, він називається – зовсім не вітати нікого. 😀 Поїхати десь у село чи взагалі вимкнути телефон. Це означає, що вас типу нема. 😀

Також читайте:   Воробус став на рік старшим

З кого почати дарувати вітання?

Ясно, що найперше треба привітати вашу половинку, бажано квіти купити. Це вихідний день, дівчина відпочиває і таким чином ви зробите їй сюрприз.

Потім ідуть рідні: мама, сестри, тітки і так далі.

А згодом вже просто знайомі, однокласниці, одногрупниці, сусідки. Я не кажу що всім треба дарувати подарунки, але банальне «Вітаю вас» можна сказати.

І взагалі, не важливо кого першим треба вітати. Чи першим буде сусідка чи жінка друга – не важливо. Головне ні за кого не забути

Вам не складно, а комусь приємно.

Вітаємо наших любимих жінок із наступаючим святом!!!

А насамкінець пропоную переглянути цікавий мультик про свято, яке наближається, і назва його – «8 березня»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 15 може ще щось напишете?

  1. Ксю 06.03.2011 пише:

    Полегшу тобі задачу: мене можна не вітати.

  2. Stakeholder 06.03.2011 пише:

    Особисто я не дуже розділяю такий підхід: головне нікого не забути, спочатку ті, потім ці… Я вважаю, що якщо вже вітаєш то вітання повинно бути щирим, і це стосується будь яких свят, якщо ваше привітання нещире, то думаю краще взагалі не вітати, бо навряд чи якісь дівчині буде приємно відчувати себе лиш частиною ланцюжка привітань, що їй для пристойності кинули пару слів, як то кажуть для галочки.

  3. Notorious B.I.G. 06.03.2011 пише:

    дуже дергадуючий мультік…
    Воробус у свому стилі 😀

  4. Януся 06.03.2011 пише:

    Stakeholder пише: бо навряд чи якісь дівчині буде приємно відчувати себе лиш частиною ланцюжка привітань, що їй для пристойності кинули пару слів, як то кажуть для галочки.

    10000% Найприємнішими є привітання від близьких людей.

  5. qwest 06.03.2011 пише:

    не тільки від близьких!!!!!!!!!!!! від звичайного перехожого почути :”з святом” дуже приємно ! от на день Валентина йду я собі повулиці вечером а тут підходить хлопець і дає валентинку, маленьку з коротким привітанням. не знайомий, але як приємно. потім цілий вечір радувалась_))))))))))))))

  6. russo turisto 07.03.2011 пише:

    Говорят, что женщины написали письмо в ООН с просьбой перенести праздник на 11 марта, говоря, что лучше две палочки, чем две дырочки. 😆

  7. VikiMouse 07.03.2011 пише:

    russo turisto пише: Говорят, что женщины написали письмо в ООН с просьбой перенести праздник на 11 марта, говоря, что лучше две палочки, чем две дырочки.

    ахаха як смішно,до чото ти це взагалі сказав?
    Раденький бо дурненький?

  8. qwest 07.03.2011 пише:

    russo turisto пише: Говорят, что женщины написали письмо в ООН с просьбой перенести праздник на 11 марта, говоря, что лучше две палочки, чем две дырочки.

    і я щось не зовсім зрозуміла….для особливо обдарованих поясни 😕

  9. Sergj123 07.03.2011 пише:

    Хановні дівчата, прошу не ображатись на russo turisto, бо як він сам повідомив на одному блозі, він є з Тамбова. А там у них доволі холодно, ось хлопчина погуляв без шапки. Результат як то кажуть на лице….
    А щодо привітань, згоден вітати просто так, для галочки, неварто взагалі. Як можна потім з цією людиною спілкуватись, якщо вважаєш її черговим записом в записнику…
    Привітання повинні бути щирими, від душі.

  10. Notorious B.I.G. 07.03.2011 пише:

    russo turisto пише: Говорят, что женщины написали письмо в ООН с просьбой перенести праздник на 11 марта, говоря, что лучше две палочки, чем две дырочки.

    ыыыыыыыыы

  11. Notorious B.I.G. 07.03.2011 пише:

    qwest пише: для особливо обдарованих поясни

    слово “палка” тут має трохи їнший смисл 😀

  12. russo turisto 07.03.2011 пише:

    Notorious B.I.G. пише: qwest пише: для особливо обдарованих поясни
    слово “палка” тут має трохи їнший смисл

    Ну я вижу что все-таки мужики понятие имеют. Молодца Notorious B.I.G. , как я вижу ты со смыслом разобрался и теперь можеш пригласить qwest на свидание, и заодно просветить ее. 😛

  13. Notorious B.I.G. 07.03.2011 пише:

    просветить 😆

  14. Stakeholder 07.03.2011 пише:

    как гаварят в Рассеі: отміссіонєріть 😀

  15. qwest 07.03.2011 пише:

    Stakeholder пише: как гаварят в Рассеі: отміссіонєріть

    👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*