Чи справді вбили Усаму бен Ладена? - Блог про Львів

Чи справді вбили Усаму бен Ладена?

Good bye, America

Тема тероризму завжди була на головних ролях у світі. Ще б пак, кожного або через день чути повідомлення що когось вбили, щось зірвали, когось в космос відправили.

Набридло це все.

Як відомо, вчора у світі головною подією і мабуть цілий тиждень про неї говоритимуть, а то і рік, було знищення терориста номер один – Усами бен Ладена.

Так, це саме цей тип причетний у світі до багатьох терактів, найстрашніший з яких нагадаю відбувся 11 вересня 2001 року в Нью-Йорку.

Так от, за повідомленням американської розвідки терориста було вбито з неділі на понеділок в пакистанському місті Абботтабад в 100 кілометрах від Ісламабада, де він якраз проживав.

Дім його охоронявся великою кількістю охоронців і, що саме цікаво для мене, був огороджений колючою проволкою. Прямо як у в’язниці якійсь. 🙂

Але, чи справді вбили Усаму чи він ще досі живий?

З ким не спілкувався на цю тему, всі кажуть, а хто його знає, можливо і вбили, адже аналізи ДНК підтвердили, що це головний терорист, все офіційно говорять, США поздоровляють хто тільки може.

Плюс одна з дружин підтвердила загибель чоловіка (цікаво скільки їх у нього було). 😀 Вроді чотири. 🙂

Також читайте:   АНЧЕЛОТТІ проти ГВАРДІОЛИ. Хто найкращий тренер світу?

Але, але і ще раз але, ім’я дружини не розголошується, плюс ще якусь його дружину і сину також вбили разом з ним.

Тіло терориста довго не тримали, а через день викинули в море. Хто ж так робить? Та покажіть людям, що так сяк, вбили терориста, а то зразу його в море кинули.

Фотографій наробили, але все більше і більше народу в інтернеті кажуть, що це фальшиві фото, реальних ніхто не бачив.

Сьогодні зранку вже з’явилася в ЗМІ нова інформація, що перед тим як вбити терориста Усама записав нове звернення до людей.

Цікаво ж якого воно змісту?

Ніхто нічого не розголошує, а говорять так щоб поговорити.

Не здивуюся якщо через кілька днів його покажуть на весь люд, а сам Усама скаже, то вбили не мене, а мого двійника, яких у нього предостатньо.

Світ же такий – тісний. 🙂

Вірити чи не вірити офіційній інформації – особиста справа кожного, а поки кажуть, що головним терористом світу став після Усами бен Ладена Айман аль-Завахір

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де президент США Обама говорить про ліквідацію ворога номер один – Усаму бен Ладена:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 03.05.2011 пише:

    Те що світ більше вже ніколи нічого не почує і не побачить Бін-Ладена я впевнений майже на 100%, інакше Обама і американські спецслужби ризикують вляпатись в таке лайно з якого дуже довго не зможуть вибратися. Але те ким насправді був(чи є) Бін-Ладен, я думаю знає дуже вузьке коло людей, а простим громадянам навіть немає сенсу сподіватись взнати хоч 10% того, що знають вони.

    А на рахунок автентичності фото Бін-Ладена з простреленою головою, то я думаю відповідь на ці питання дає головна порівняльна фото в статті на tsn.ua, лінк на яку є у статті. Кожен хто хоч трохи бавився в програмах типу фотошопа відразу запідозрить підробку, не кажучи вже про експертів: фотка зліва – просто змінена копія фотки справа, щей до того абсолютно непрофесійна. Я не хочу вірити що у американських спецслужбах сидять такі дилетанти, скоріше всього це робота якихось журналюг, які хотіли додати ефект до своєї статті про цю сенсацію, а решта, як це часто буває, просто довго не роздивляючись скопіпастили цю мазню.

  2. Архіваріус 03.05.2011 пише:

    Воробус плаче, сльози льлє – убили корифана.
    Ніколи вже ніхто не закричить –
    Воробус – абін – де – абу – де – абін – Ладен! 😀

  3. Архіваріус 03.05.2011 пише:

    Скоріше всього це робота нашого Kilera, а Обама тільки влучно скористався плодами чиєїсь праці. :mrgreen: 😀

  4. Гопнік 04.05.2011 пише:

    та та я його грохнув 😀 😀 😀 😀

  5. Гопнік 04.05.2011 пише:

    та то я його завалив 😀

  6. TarasR 05.05.2011 пише:

    Справді, 2 фотографії одинакові… Явна підробка.

  7. Stakeholder 05.05.2011 пише:

    так сам прікол шо ніхто і не казав, що це офіційна фоткa вбитого Бен Ладена)), Вашингтон вирішив її не опридлюднювати, це фотожопська робота якогось журналюги), яку з радістю взяла на озброєння наша пожовтіла преса)).

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*