Фото з пташкою 300 гривень? - Блог про Львів

Фото з пташкою 300 гривень?

Пташок

Курорт є курорт і у цьому я вкотре переконався відпочиваючи цього року. Чого я тільки там не бачив, але побачене для мене стало великим досвідом.

Не подумайте, що їдучи на курорт, у вас буде все так гладенько. Перше кого треба боятися – це шахраїв, які так і хочуть вас обвести навколо пальця. Думаю, ви розумієте, що означає ця фраза.

У сьогоднішній статі мова піде про таку річ як фотографування з пташками.

Чого слід остерігатися, як цього разу хотіли розвести людей та багато іншого читайте далі.

Багато людей любить тварин, пташок, ще б пак, а чому б не сфотографуватися з ними? Місцеві теж не дурні і на час сезону заробляють на цих речах не мало грошей.

Пам’ятаю ще минулих років довелося побувати у Кримському ботанічному саду, то там як тільки підходиш до головного входу одразу ж кидають тобі пташок на шию і кажуть, щоб люди фотографувалися.

Хто не знає приколу, то так і робить, а згодом власник птаха каже заплатити вам кругленьку суму. Ясно, хто собі знає ціну, той може їм ще і тягла дати, а хто не знає, той візьме і заплатить ці гроші.

Виявляється подібна ситуація є і по дорозі на гору Ай-Петрі. Як ви вже знаєте, ми їхали на гору бусом. По дорозі наш водій робив кілька зупинок і ось одна з них була – «Срібна бісєдка». Якщо я не помиляюся, саме так її називали.

Також читайте:   Хто такий Narcus?

Вийшли ми, прогулялися, вхід у бісєдку 30 гривень, майже ніхто не йшов і ми повернулися у салон нашого транспортного засобу. Вже би їхали, але не було однієї пари з Росії, яка ще прогулювалася. Приходять вони, ми вже хочемо їхати, аж тут чуємо від них слова: «Так дорого з пташками сфотографуватися, ми виклали за фото 300 гривень».

Чесно кажучи, почувши це, я ледве не луснув від сміху. Хлопець дівчини, якийсь він ніякий, хіба констатував факт.

Водій нашого бусу, а сам він з місцевих, скипів і попросив все йому розказати. А виявляється, коли пара прогулювалася на них покидали багато звірів і згодом методом натиску змусили їх заплатити вказану вище суму грошей.

Водій одразу ж вийшов з салону і пішов до власників пташок і решти звірів виясняти хто є хто. Останні звісно відтакувалися, що вони хороші, все погоджено, але коли водій конкретно наїхав на них, то вони віддали половину грошей.

Пара із Росії потім ще їм довго дякувала, але це добре, що пощастило з водієм, в іншому випадку було би самі знаєте що.

Скільки раз я казав, що безкоштовний сир лише у мишоловці, не ведіться ви на все що вам розповідають. В іншому випадку ви залишитеся із пустим гаманцем.

Дякую за увагу!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. PVS 18.08.2011 пише:

    А-а-а-а! Ти про лохотронщиків… А я думав ти організував акцію “фото з Воробусом” 😀

  2. Roman 18.08.2011 пише:

    а водій то все забрав, а віддав тільки половину 😆

  3. VIK 23.08.2011 пише:

    PVS, Так Воробус міг би влаштувати акцію і зробити фото з пташкою “Воробус” всього лиш за 100 грн.
    Думаю, що бажаючі – знайшлися :))))

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*