Воробус впав у депресію - Блог про Львів

Воробус впав у депресію

Депресія?

Як ви, мабуть, бачили вчора ваш автор написав цікаві коментарі до однієї із статей на блозі, а саме до «чому люди бухають». У своїх дописах я зазначив, що мене дістали.

Багато хто напевно подумав, що Воробус напився вчора і наліпив всього а би було. Так от, заперечу це. Ніхто не напився, просто останнім часом у Воробуса «дуже хороший» настрій і я висловлююся що тільки думаю. А навіщо мовчати?

Дістали мене всі.

От, наприклад, Адекват. Людина вроді толкова, а деколи щось таке пише, що вже думаю а він часом не курив щось? Ідеї – це добре, підказки також, але так дістає своїми отими а що ти заробляєш, а що то не так, а то також не так.

Від вчора я прийняв рішення нікому нічого не відписувати. Толку у тому я не бачу. Ти пишеш, стараєшся, пробуєш розповісти про щось нове, відвідуєш нові і нові культурні заходи, а тобі хіба пишуть слова на кшталт «ти-совок, ти нічого не розумієш» і так далі.

Якщо і відпишу, то по суті.

Не подумай пане Адекватику, що тільки ти такий особливий, таких як ти є багато. Пиши собі, критикуй, що хочеш роби. Думаєш я буду відписувати? Ні, навпаки я буду спостерігати за вами.

Також мене дістав сайт В Контакті.

Також читайте:   Як позбутися постійної сонливості?

Є кілька хороших людей з якими можна там поспілкуватися та не більше. Постав сердечко, прокоментуй фотку і тралялля. Найбільше бісять там малолєтки.

Ви спитаєте яка ж то муха вкусила Воробуса? Причин є багато, але більшість з них я вам не скажу, бо на то є об’єктивні причини.

Буду сидіти у підпіллі і за всіма спостерігати. Повірте це також має свої плюси. Завжди бути у центрі уваги теж не прикол, а так сидиш і тільки спостерігаєш як хто себе поводить.

Можливо на мене налетів якийсь депресняк? Може і так. Літо завершилося, поступово стає холодно, знову та зима скоро, шуби, ой бляха муха. Як собі уявлю, то аж страшно стає.

Треба з тими депресіями боротися, а то так можна скоро і коні двинути.

Може то подзвонити у службу довіри? Ні, боюся я за 2 хвилини розмови почну прикалуватися і то так сильно.

На рахунок блогу, то він і на далі буде оновлюватися, відкрию маленький секрет. Скоро на блозі будуть відбуватися цікаві речі. Ясне діло, що критики у мій адрес буде дуже багато, але такий вже я від народження. Адекват буде критикувати. Він ж не може без цього.

Доберуся я до його сайту, покритикуємо його трохи. Ахахахахаахах.

Життя продовжується.

З повагою, завжди ваш Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Jorgen 02.10.2011 пише:

    Дивлячись на фотку не скажеш, що Воробус впав у депресію 😕

  2. Архіваріус 02.10.2011 пише:

    Воробусе, піди на базар і купи у баби молока. Настав його на квасне, а потім випий – і вся твоя депресія відразу пройде. 😀

  3. Світа 02.10.2011 пише:

    Пане Воробус ::-)! Життя прекрасне :-):-):-)!!!

  4. Світа 02.10.2011 пише:

    :-)! :-)! :-)!

  5. Сашко Положиноски 02.10.2011 пише:

    Сходи в тир!)))

  6. Taras Semeniuk 03.10.2011 пише:

    Воробус, припиняй оце!

  7. _serg_ 03.10.2011 пише:

    І з якої би то радості… 😕 Ігоре, ану вилазь з тої своєї депресії 👿

  8. Razan 03.10.2011 пише:

    Пи**и тобі треба дати, Ігорко! Всякою херньою маєшся і береш не потрібне до голови. Ти напиши Армікрону, він спєц по правлянню мозгів 🙂
    ” Постав сердечко, прокоментуй фотку і тралялля. Найбільше бісять там малолєтки.” З тим боротись легко, робиш так – нічого не відписавши, видаляєш з друзів і думаєш “о я крут” 😀

  9. PVS 03.10.2011 пише:

    VOROBUS пише: Багато хто напевно подумав, що Воробус напився вчора і наліпив всього а би було. Так от, заперечу це.

    Чиста правда! Я в той день видів Воробуса – він зовсім нічого не пив 😮

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Воробус у депресії: правда чи афера?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*