11.11.11 – день весіль і загадувань бажань? - Блог про Львів

11.11.11 – день весіль і загадувань бажань?

Що принесе цей день?

Сьогодні зранку і напевно буде ця тема на вустах кожного цілий день – 11 число, 11 місяць і 11 рік. Так звані «3 одиничок». Таке зустрічається рідко, хоча це як ще сказати.

Що принесе сьогоднішній день людям? Чого слід очікувати?

Багато хто говорить, що сьогоднішній день – це як попередження про кінець світу, який скоро відбудеться. Як на мене, такі вислови повна маячня. От говорили, що кінець світу буде у 2000 році і що був? Ясно, що ні.

Як почнеш всіх слухати, то можуть і нерви не витримати. Прийдеться валідол пити.

Минулого року була дата – 10.10.10 і що? Наступного року буде 12.12.12. Ніхто окрім Бога не знає коли ж буде кінець світу. Буде він сьогодні чи завтра, то змушені будемо змиритися. А поки його нема, то треба жити, садити дерева, будувати будинки, залишати нащадка, все як книжка пише. 🙂

Бажання?

До речі, тільки що мені подзвонив друг і каже, цитую: «Воробус, ну як ти, загадав бажання?». Я такий, що за бажання? На що друг відповів, що в 11 годині 11 хвилин і 11 секунд треба було загадати бажання.

Ойойойоййой, а я всі бажання проспав за робочим столом, бо якраз у цю хвилину спав на робочому місці. І таке буває, тепер прийдеться знайти дві дівчинки з одним ім’ям, посадити біля себе, сісти у середину і загадувати бажання. Я ж не хочу бути білою вороною. 😀 Питання, де їх знайти.

Також читайте:   Хамство

Нуменорологи, не знаю чи правильно написав, кажуть, що сьогодні особливий день, має відчуватися якась гармонія. 🙂 Але, в тому я не дуже, тому залишу хліб пану П, він у тому більше розуміється.

День як день, хтось народиться, хтось помре, хтось закохається, хтось посвариться, хтось розлучиться, а хтось буде спати цілий день. 😀 Таке життя, від нього нікуди не втечеш.

Знаю добре, що у цей день буде багато весіль. І всі навіть забивають на традицію, що його слід святкувати у суботу. А чому б і ні? Знаєте як запам’ятовується, коли ви одружитеся саме у цей день. Пам’ятаю у мене подруга дитинства узаконила свої стосунки із теперішнім чоловіком 7 липня, 2007 року. Мені це так запам’яталося, що і досі згадую. 🙂

А ще сьогоднішній день – це кінець робочого тижня, тому не здивуюся якщо будуть масові гуляння і на вулиці буде багато п’яних. 😀 Вихідні наближаються.

Якби там не було, бажаю вам цей день прожити як і всі попередні і завжди мати хороший настрій. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. max 11.11.2011 пише:

    А рік то не 11, а 2011.
    Дуже гарно Лєбєдєв написав з цього приводу http://tema.livejournal.com/1015622.html

  2. Архіваріус 11.11.2011 пише:

    У Воробуса з числами якісь непорядки. Напевно з братом арифметику скурили. 😀

  3. Пан П 11.11.2011 пише:

    Воробусе кожний день може бути особливим, все залежить від тебе

  4. vrubli 11.11.2011 пише:

    max, він таки правильно написав!
    І взагалі, для того, щоб здійснювались бажання і мрії треба не страдати очікуванням 11-ї години, 11-ї хвилини, 11-го дня, 11-го місяця і 11-го року, щоб щось там задумати, а бути цілеспрямованому, наполегливо працювати і йти вперто до своєї цілі! 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*