Чому я беру участь у конкурсі українських блогів BUBA 2011 - Блог про Львів

Чому я беру участь у конкурсі українських блогів BUBA 2011

BUBA-2011

Коли я запустив цю рубрику, у мій адрес пішла велика порція критики, що мол це не добре, це не так, а треба було робити так. Звісно, людей треба прислуховуватися, але і самому приймати рішення теж треба.

Мова іде про рубрику «Запитай у Воробуса». Я би не сказав, що вона аж така популярна, але час від часу туди запитання задають на які ваш покірний автор старається вчасно відповідати і звісно, що якщо знає про що написати.

Отже, вчора у цій рубриці своє запитання задав наш активний дописувач, лідер угрупування «Антисовок» і просто цікава людина – пан Адекват.

Його запитання було наступне: Воробусе, відносно підтримки тебе на конкурсі. Я не розумію для чого твоєму сайту з відвідуваністю 1800-2300 юніків в день брати участь на визначенні кращого блогу на сайті, який відвідує від сили 20 юніків. Це те саме, що посадити бомжа на місце судді, який буде судити успішних громадян.

Звісно, що це не секрет, тому спробую цього пана просвітити у цьому питанні.

Спершу скажу всім нашим користувачам, хто не знає, що це за конкурс.

Його проводить сайт watcher і що цікаво, вже не вперше, а втретє.

Суть його полягає у тому, щоб туди зайти, зареєструватися (вибрати собі номінацію) і чекати щоб люди за вас голосували.

Також читайте:   Чому малолєткі такі тупі?

Голосування проводиться за допомогою соціальних мереж, що на мою думку, є не правильно. Багато людей не хоче, щоб їхнє прізвище світилося на різних сайтах. Вони мені так і казали, цитую: «Ігор, я не проти за тебе проголосувати, але добре би було, щоб моє прізвище не світилося».

Адекват мене спитав а для чого я беру участь у цьому конкурсі? Так от, відповідаю. Зараз вже і сам не знаю для чого. Побачив цей конкурс, вирішив спробувати щоб побачити що, де і до чого. Картина там дуже весела, хто більше має друзів у контактах, той і проходить у наступний тур. Згодом там переможця вже визначатимуть судді, але хто його знає які вони. 🙂

Я вже навіть банера забрав, ніхто за мене не голосує, призів там нема, що мені треба доказувати?

Можливо лишній піар не завадить новим сайтам?

І насамкінець, я буду не я, якщо не напишу, що проголосувати на цьому конкурсі за мене можна тут. Вам просто треба натиснути кнопку «мені подобається».

P.S. Користуючись нагодою хочу запитати пана Адеквата, а чому він не відповідає на запитання, які йому задають, наприклад, про мінусовки на пісню «Мельника дочка»?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 16 може ще щось напишете?

  1. adekvat 02.11.2011 пише:

    “Користуючись нагодою хочу запитати пана Адеквата, а чому він не відповідає на запитання, які йому задають, наприклад, про мінусовки на пісню «Мельника дочка»?”
    співаю вечерком для задоволення

  2. adekvat 02.11.2011 пише:

    Моя ідея полягає в наступному. В тебе досить високі рейтинги в українській блогосфері. Але не стабільні. Ти б міг сам рейтинг українських блогів визначати і набагато авторитетніше. Але для цього треба стабільний результат, а шоб результат був стабільний треба зняти сапу.

  3. Andr1y 02.11.2011 пише:

    Частково я згоден з Адекватом. Відвідуваність Вочера надто мала, щоб результати були репрезентативними. Велика кількість учасників значно утруднює вибір читачів сайту. Спеціально подивився, що переходів на мій сайт за час проведення конкурсу 2, і один із них я 🙂
    Все банально і просто: виграє той, хто має більше друзів у соціалках. Але переваги і недоліки цього вже обговорювалися на Блогобитві.

  4. Stakeholder 02.11.2011 пише:

    нудить вже від цих боянистих конкурсів, а ще більше від їх організаторів

  5. Архіваріус 02.11.2011 пише:

    Воробусе, на який хрін тобі здалися ці конкурси. Краще вже би йшов картоплю сусідам помогти викопати – більше толку буде, та ще горілочкою пригостять. 😀

  6. Jorgen 02.11.2011 пише:

    Архіваріус, ти напевно сусід Воробуса 🙂

  7. PVS 02.11.2011 пише:

    Нема про щось серйозне написати – одна BUBA в голові…

  8. А які призи в конкурсі?
    Не подобається те, що голосувати тільки через соц. мережі. Це виходить, в кого друзів більше в соц. мережах, той і виграє

  9. adekvat 02.11.2011 пише:

    Олександр, яка свіжа думка 😆 😆 😆

  10. Stakeholder 02.11.2011 пише:

    просто на блозі Воробуса зараз саме проходить квест ” Слідами кепа” ))

  11. Причому тутсвіжа чи не свіжа.
    Я написав, що мені особисто не подобається. 8)

  12. Архіваріус 03.11.2011 пише:

    Jorgen, Так, я його кликав, щоб він мені поміг викопати картоплю, а він сказав, що у нього BUBA.

  13. adekvat 03.11.2011 пише:

    Воробусе. В тебе якась дивна тенденція з фідбанером. То у тебе 34 читачі, то через ніч їх вже 17. Я розумію шо в топ блогерс результати можуть мінятися протягом дня, але от з фідбанером так різко змінюватися число підписників не може. 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

  14. TOP Bloggers – річ не дуже популярна, багато користувачів не ставить їхній лічильник.
    А фідбьорнер – взагалі не бачу в ньому сенсу.
    Головне – відвідуваність, а не кількість підписників.
    Я ніколи не підписуюсь, але ж заходжу.

  15. Stakeholder 03.11.2011 пише:

    якщо людина підписана на блог значить вона дійсно за ним слідкує і є постійним відвідувачем, а не заходить на головну, подивиться на останню тему і йде далі. Відвідувати можна багато що, а підписуються тільки на те що дійсно цікавить.

  16. Я ніколи не підписуюсь

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*