Фк Карпати переїздить на “Арену Львів” - Блог про Львів

Фк Карпати переїздить на “Арену Львів”

Карпати відтепер на Арені Львів

Таки гратимуть. Саме із таким заголовком сьогодні рясніють багато інформаційних агентств. Мова іде про футбольну гру між командами Карпати і Динамо, яка відбудеться 10 грудня не на стадіоні «Україна», а на новозбудованій «Арені Львів».

Переїзд команди Димінського на нову арену давно напрошувався. Ходили розмови, що Карпати не захочуть там грати, бо їм це не вигідно у фінансовому плані, але, як бачимо сторони таки дійшли до консенсусу.

Поки що угода між Карпатами і «Арена Львів» укладена до кінця цьогорічного чемпіонату. Згодом, ще сторони мають продовжити її.

«Арена Львів» – це добре, там кращий стадіон, краща оглядовість, але є багато запитань.

Перше – що буде з стадіоном «Україна»? Команд у Львові мало, тому хто там гратиме невідомо. Кажуть, що туди переїде дубль Карпат, а ще жартують, що там будуть пасти корів. 😀

Друге – доїзд до «Арени Львів». Чує моє серце, що на матчі Карпат буде така ж проблема із транспортом, що і на відкриття чи гру збірної. Треба вже впустити до стадіону нормальний транспорт, а не ліпити ті додаткові маршрутки. То маячня повна. Якщо команда гратиме там, то місто має цьому якось сприяти.

Третє – що робити власникам абонементів? Сьогодні довелося поспілкуватися із багатьма людьми, які мають сезонний абонемент на гру Карпат у цьому сезоні. У них зразу ж виникло питання: а чого я маю десь там ще ходити, чекати поки мені видадуть квиток? Совок якийсь чи що? А можливо людина зайнята?

Також читайте:   Суперфінал кубка мех-мату з футзалу у ЛНУ

З одного боку їх можна зрозуміти, а з іншого – який вибір в організаторів? Як вирішити цю проблему іншим способом?

До слова, інформація про гру із київським Динамо.

Початок цього поєдинку о 16 годині. Перепустки на гру можна буде купити починаючи із 12 і до 18 години. Продаж буде здійснюватися кожного дня.

Ціни на матчі Карпат залишаться такими ж як і були на матчі, що проводилися на стадіоні «Україна», а саме від 20 до 100 гривень, а на матчі грандів – від 30 до 150 гривень.

Схему розміщення сидінь можна переглянути на схемі нижче:

Схема стадіону Арена Львів

Люди, які мають на матчі Карпат сезонні абонементи зможуть отримати безкоштовні квитки у магазині «Фанат», який розташований на вулиці Вороного, 3.

Що ж до фанатів, то вони зможуть купити квитки у фан-сектори починаючи від 5 до 9 грудня за адресою: пл. Міцкевича 6/7.

Побачимо яка підтримка буде у Карпат на новій арені Львова. Хотілося б, щоб львівська команда показувала хороші результати і до міста повернулася Ліга Європи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Головне шоб не переїхали в І лігу 😀

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футбол. Чемпіонат України. Ворскла 1:1 Карпати (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*