Концерт Наталки Карпи у Львові - Блог про Львів

Концерт Наталки Карпи у Львові

Наталка Карпа у Львові

Із приходом холодів у наше місто повертаються концерти. Хтось скаже, що і в теплу пору року вони відбуваються. Воно то так, але на відміну від того ж літа, зараз культурні події проходять переважно у приміщеннях.

Йду сьогодні з роботи, дивлюся на приміщення Львівської опери, там вгорі висить повно різноманітних афіш. Серед них бачу, що вже завтра, 25 листопада свій сольний концерт дасть співачка, яка родом із Львова – Наталка Карпа.

Що це буде за концерт, яка ціна квитків, коли початок та багато іншого читайте далі.

Почну із кінця. Розпочнеться концерт у приміщенні Львівської опери, що знаходиться у самому центрі міста Лева об 19 годині.

Квитки можна придбати у касах самої опери та у автівках на проспекті Свободи, де традиційно продають перепустки на різноманітні культурні події, які відбуваються у нашому місті.

Ціна перепусток?

Вони коливаються у межах від 50 до 350 гривень. Які квитки ще є у вільному продажу невідомо, але всю інформацію можна дізнатися за телефоном – (032) 242-11-63, 260-13-60.

Щодо програми концерту, то варто зазначити, що він має назву «Інша».

Співачка буде співати як старі, всім відомі пісні, так і нові з альбому, який обіцяють випустити перед самим Новим роком. Що це буде саме – побачимо згодом. 🙂 До 2012 вже не так і багато залишилося.

Також читайте:   Міка Ньютон представлятиме Україну на Євробаченні-2011

Співачка пообіцяла, що під час шоу-програми будуть несподівані дуети та прем’єри нових композицій, саме тих що зазначалися вище.

Живе виконання під акомпанемент музичного бенду додасть вечору відчуття камерності, а допомагатимуть у шоу співачці арт-балет «Gledis» та модерн-балет «Життя».

І це ще не все. Як зазначено у програмі концерту на людей, які відвідають культурну подію очікує сюрприз. Що саме? Чи можливо навіть сказати хто саме?

Окрім виступу Наталки глядачів, які завітають на концерт також розважатимуть гурт «Шоколадка», група «Glamour», «Мія» та Оленка Левицька.

Для довідки:

Наталка Карпа – українська співачка, заслужена артистка України, народилася 14 серпня 1981 року і містечку Добромиль, що на Львівщині.

Співає у таких жанрах як: поп-музика, соул, поп-рок.

Насамкінець, пропоную переглянути відео, де ви побачите як співає героїня сьогоднішньої нашої статті:

Чекати залишилося недовго. 25 листопада, приміщення Львівської опери, Наталка Карпа у Львові.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Andr1y 24.11.2011 пише:

    Я не фанат поп співачок, зокрема Карпи…
    Але, враховуючи місце проведення концерту, квитки не дорогі…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*