Чому львів’яни бояться змін у транспорті? - Блог про Львів

Чому львів’яни бояться змін у транспорті?

Зміни таки будуть

В останні дні головної темою для розмов між людьми є тема транспорту. Як відомо, із 1 січня маршрутні таксі будуть їздити по-новому.

Старі маршрути до яких звикли люди повністю будуть перероблені в нові. Таким чином, замість звичних 73 буде 46 маршрутів.

Куди, де, що буде їхати, оце буде проблема і то велика.

Чого я зачепив цю тему? Нещодавно був на дні народження товариша, то там говорили про ці зміни, зайшов на ринок – теж говорять, я вже не кажу про транспорт. Зранку коли не їдеш на роботу, то завжди те і чути, що йо капець, ми пропали, як то їхати по-новому на роботу на роботу і так далі.

Я вже останнім часом навіть навушники почав з собою носити, щоб не слухати слухів.

Чому львів’яни так бояться змін у транспорті?

Почну із того, що ми виросли за совка і якісь зміни сприймаються у суспільстві дуже важко. Так, маршрути будуть кардинально змінені, але це не означає що стане гірше. Можливо навпаки люди почнуть їздити цивілізованіше. А то вже сміються, що найближчим часом у маршрутних таксі введуть місця на даху. Це смішно, але водночас і не дуже.

Ви подивіться якими маршрутки їздять у час-пік і люди туди сунуться. Дивно… Я того не роблю, бо шкода і одяг, і взуття і так далі. Якби ж всюди ще їздили тролейбуси і великі автобуси.

Також читайте:   Опора для велосипедистів на проспекті Свободи

Зміни? Ясне діло, що вони потрібні і якби не євро-2012, яке буде проводитися наступного року в Україні та Польщі змін би не було. Інша справа як їх вводити.

До запровадження нових маршрутів залишається якихось 8 днів, а де людям брати інформацію чим їхати? Так, казали, що будуть роздаватися спеціальні брошурки з маршрутами. Щось ними поки навіть і не пахне. Звісно, що люди не дурні, мають інтернет, купляють газети і так далі. Але, ж не всі такі.

Зміни у маршрутах. Так, я дивився нові маршрути і можу сказати, що є багато незрозумілих маршрутів. Де живе багато студентів впускають один маршрут, де мало хто живе по декілька. Оце, я вважаю найбільша проблема у впровадженні нових маршрутів.

Електронні квитки? Так, вони будуть з квітня. Багато людей каже як ми з тим впораємося? Та звикнемо, що перший раз? Якщо Україна хоче жити по-європейськи, що мені сусідка постійно каже, то треба і звикати до новинок.

Невже постійне передавання водієві за проїзд вам так подобається? Мені, наприклад, вже так дістало, що нема слів. Аварії думаєте від чого? Тому, що водій постійно відволікається.

Сподіваюся нові маршрути і новий вид оплати за проїзд введуть нормально, а то в іншому разі буде бардак ще більший чим зараз.

Насамкінець, пропоную ознайомитися із новими маршрутами, які будуть діяти з 1 січня 2012 року. Переглянути їх можна тут.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. VikiMouse 22.12.2011 пише:

    ну нарешті і справді щось зміниться на краще) а до нових маршрутів народ привикне,розписати в кожній газеті по тв пояснити який куда биде їхати тай все) 💡

  2. adekvat 22.12.2011 пише:

    Воробусе. http://map.lviv.ua/ це теж твій сайт???

  3. adekvat 22.12.2011 пише:

    йопт, це Йоргена.
    Сорі

  4. Vizytivka.Com 22.12.2011 пише:

    а це теж vizytivka.com.?

  5. adekvat 22.12.2011 пише:

    Ні, цей Андрія Коцюби

  6. Архіваріус 22.12.2011 пише:

    Почекаємо до нового року, а там побачимо, може дійсно буде краще. 🙂

  7. kiler 23.12.2011 пише:

    Архіваріус пише: Почекаємо до нового року, а там побачимо, може дійсно буде краще.

    Я сумніваюсь ,що буде краще

  8. PVS 23.12.2011 пише:

    Vorobus пише: ЧОМУ ЛЬВІВ’ЯНИ БОЯТЬСЯ ЗМІН У ТРАНСПОРТІ?

    Тому, що в нашій державі всі зміни супроводжуються не реакцією “Вау! Класно! Молодці!”, а “Нічого… Фігня… Переживемо…”
    От і зараз: хтось може пояснити внятно для чого це зроблено?

  9. xrusta-lviv 25.12.2011 пише:

    Нові зміни це звичайно добре, але помітили, що дуже багато маршрутів пустили по вул. Городоцькій…уявляю що там буде робитися, нехай би перше її повністю відремонтували, а потім вже й транспорт пускали 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*