Як святкувати Новий 2012 рік - Блог про Львів

Як святкувати Новий 2012 рік

Як же його святкувати?

Все менше і менше часу залишається до Нового 2012 року – року чорного дракона. Більшість людей вже мабуть вирішили де будуть святкувати, але є і такі що ще сумніваються. Це навіть показує наше опитування. Варіант «ще не знаю» набирає 17 відсотків голосів.

Ясне діло, що ще не пізно знайти собі яку-небудь компанію, тому треба шукати.

У сьогоднішній статті я би хотів поговорити про те, як же треба святкувати зустріч 2012 року.

Цей рік астрологи радять святкувати вдома, у сімейному колі. Але, не так, що полягати на дивані і дивитися концерти і привітання президента, а треба веселитися, проводити які-небудь конкурси, має бути хороший настрій і так далі.

Місце проживання Дракона – відкриті простори. Тому, якщо ви плануєте зустріти Новий Рік на природі, а такі люди є, вибирайте великі простори (цей рік не рекомендується зустрічати в лісовій гущавині або на дачній ділянці, огородженій парканом). Це більше літній варіант відпочинку.

Складаючи програму зустрічі Нового Року, варто врахувати, що Дракон не любить посередність і банальні сценарії. Тому варто приділити увагу новим програмам, оригінальному репертуару, і щоб було побільше яскравих, живих емоцій.

2012 рік – особливий рік. І тому його зустріч теж повинна бути особливою. За кілька хвилин до бою курантів варто відволіктися від трудових буднів і згадати все хороше, що відбулося в році, що минає Кролика (Зайця або Кота).

Також читайте:   Чудова по красі шопка у вітрині магазину на площі Галицькій

Коли годинник проб’є дванадцять, з перших же секунд нового року подумайте про хороше, побажайте добра і справедливості. Даруйте любов і радість оточуючим людям – цього року вона обов’язково повернеться до вас. І тоді в цьому році не буде ніякого кінця світу, а весь всесвіт почне наповнюватися любов’ю і добротою. Це допоможе людським душам стати багатшими і чистішими, а наш світ стане сильнішим і розумнішим.

Також, по традиції при зустрічі Нового року чи опісля нього має бути Дід Мороз і Снігурочка. Зробити це досить просто, лише треба знайти двох кмітливих людей, які мають мати почуття гумору. Подарунки не обов’язково мають бути якимись надзвичайними чи дорогими, можна проявити фантазію і подарити щось цікавеньке.

Ось для прикладу, кидаю відео, як має себе поводити дані персонажі.

І як не згадати одяг у якому треба зустрічати Новий рік. Наступає рік Дракона, а отже треба одягати маску Дракона і всіх страшити. Якщо нема, то бажано взяти щось водяне або ж чорне. Останнє навряд чи хтось захоче надівати, а от з аквалангом можна прийти. 😀

Порада від Воробуса: Подейкують, що краса врятує світ. Ви ще у цьому сумніваєтесь? Відвідайте блог про Розі Хантінгтон-Уайтлі – англійську супермодель – та переконайтесь у цьому самі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 31.12.2011 пише:

    Вітаю всіх відвідувачів блогу та творчий колектив Воробуса з Новим роком, і нехай збудуться всі Ваші заповітні мрії.
    З Новим роком! 😮

  2. Bobbie Vinton 31.12.2011 пише:

    приэднуюся до побажань Архіваріуса!!!)

  3. adekvat 01.01.2012 пише:

    Архіваріус пише:
    Вітаю всіх відвідувачів блогу та творчий колектив Воробуса з Новим роком, і нехай збудуться всі Ваші заповітні мрії.
    З Новим роком!

    Йопт, була редакція а тепер творчий колектив. Я напевне вже ніц не розумію в організаційній структурі ПОРТАЛУ ВОРОБУС!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*