Нездорові стосунки. За чи проти? - Блог про Львів

Нездорові стосунки. За чи проти?

Нездорові стосунки

Про цю тему мені писати якось неприємно, бо негативно ставлюся до таких стосунків, але все ж напишу, бо вже дуже хоче почути думку людей моя знайома, якій цікава ця тема. Не знаю чи вона собі просто гонить чи дійсно їй це подобається. 🙁

Якщо ви не здогадалися, то мова сьогодні піде про нездорові стосунки, а саме про таких людей як геї, лесбіянки, бі-сексуали і їм подібні.

Одного разу мені довелося поспілкуватися з моєю доброю знайомою на тему нездорових стосунків. Розмови у нас як такої не вийшло, бо я був категоричним у свої відповідях, а от дівчина постійно на мене казала, що я старомодний, я нічого не розумію, що було колись, то було. І ось згодом ми таки дійшли консенсусу і вирішили викласти цю тему на загал.

Як ви відноситеся до нездорових стосунків? Спершу спробую висловити свою точку зору, таку як я казав своїй знайомій. Вважаю, що тема лесбіянок, голубих і їм подібних піднімати взагалі не варто, це нездорово. Є дівчина, є хлопець і вони створені Богом для того, щоб любити один одного, згодом мати дітей і жити як нормальні люди.

Колись читав, що якби у минулому столітті люд взнав що ви не такий (така) як всі, то, по-перше, це був би позор на все життя, а, по-друге, можна було щи би дістати по голові і не тільки. Зараз часи змінилися.

Також читайте:   Чи варто крутити романи із заміжніми жінками

А те, що з часом утворюються неформальні стосунки – це напевно причина того, що люди вже «наїлися» нормальних відносин і тепер їм хочеться спробувати щось нове. Навіщо це їм?

Отак спробують і потім часто будуть це робити.

На що знову ж таки моя знайома відповіла що я старомодний, нічого не розумію. Цитую далі її слова: «Ти Воробус нічого не розумієш, кожна людина має право на свою думку і людині за своє життя треба спробувати все, хочеться нових відчуттів».

Ну вперта вона що капець, не переспориш її. Розмови, як я вже писав вище, у нас не вийшло і я пішов геть своєю дорогою, а вона своєю.

Спробую проаналізувати її слова. Ну так, людина постійно хоче удосконалюватися, спробувати щось нове, але не такими методами. Сексуальне життя – це вам не з боятися з парашута стрибнути чи залізти при мінус 20 у холоду воду. Це більш відповідальніше.

Дівчата, а хлопці, ой як собі подумаю аж не добре стає на душі, напевно буду завершувати писанину по цій темі, надам слово читачам блогу, якщо, звісно, вони хочуть висловитися.

Хотілося би почути вашу думку, шановні користувачі блогу, щодо цієї теми. Чи ви за неформальні стосунки між людьми чи проти?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Пан П 16.01.2012 пише:

    Людям, які кажуть що в житті треба спробувати все, скажу – най спробують поїсти гімно (а може якраз воно смачненьке, ну то й що якщо смердить). Адже все треба спробувати, то чому для гівна робити вийняток? 😡

  2. Stakeholder 16.01.2012 пише:

    Варобус, тебе розвели 😀

  3. VikiMouse 16.01.2012 пише:

    застарілий ход думок) 😀

  4. zozylka 18.01.2012 пише:

    якщо дівчата закохались?що тоді?застрелити їх?Схаменіться!Ці стосунки такі ж щирі,як нормальні.
    Але заради цікавості?-тоді стріляти!
    Моя думка) :hello:

  5. Коля 06.02.2012 пише:

    100%Вистріляти їх! 😀

  6. anasazi 06.02.2012 пише:

    Коля пише:100%Вистріляти їх!

    Ні! Якщо це лесбо, то як в одному анекдоті, spoczątku odperdolicz, a potem strzelać. Якщо ж педерасти, то зразу застрелити. Таки Гітлер був розумним чоловіком і всю ту погань стріляв.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*