Сибірські морози наступають - Блог про Львів

Сибірські морози наступають

Морози наступають

Що ж друзі, схоже що ми таки дочекалися справжньої зими. Скільки людей бідкалося на те, що от зима, снігу нема, морозів тим більше і клімат у нас суттєво зміниться.

Але, як бачимо, дарма так говорили ці люди. Зима від нас нікуди не дінеться і у найближчий тиждень ми добре відчуємо що це таке.

Сьогодні зранку встаю на роботу, дивлюся на термометр, а він показує -15 градусів. Холоднувато, що не кажіть. Це ще добре. А от вчора буквально ввечері розмовляв із подругою із Донецька, то вона казала, що у них на 20 годину було вже -20.

Уявляю собі тільки скільки в них було нижче нуля сьогодні зранку.

Сибірські морози наступають, і це вам не Водохреща, де за традицією був сильний мороз. Свята давно минули, але схоже що справжня зима тільки починається.

Що ж очікувати далі?

Температура повітря буде знижуватися і на далі і через декілька днів стовпчики термометра знизяться у місті Лева навіть до мінус 25-ти градусів вночі і до -15 вдень. На решті ж території України взагалі буде цілих -30 градусів. Можу тільки поспівчувати своїй подрузі.

А все спричинив арктичний циклон, який прийшов до нас із Скандинавії.

Послаблення морозів слід очікувати аж із 10 лютого, принаймні так обіцяють синоптики, а як буде насправді – побачимо згодом.

Також читайте:   На Львівщину насувається холодний циклон

Зараз відомо одне. Треба грітися, а як це робити?

Запасатися чаями, палити в хаті, наголошую палити, а не економити, як любить робити багато людей. Я розумію, що платити згодом теж потрібно за газ, але що краще замерзнути і згодом всі гроші віддати на таблетки чи бути у теплі? Я думаю, що другий варіант кращий.

Також радив би менше гуляти по морозі, щоб не було переохолодження. Не варто багато курити і вживати алкогольних напоїв. Саме люди, які роблять це найбільше піддаються впливу морозам. Виходиш після п’янок на вулицю, начебто тепло, а згодом на другий день бідкаєшся, що відморозив пальці чи голову.

Якщо у вас таки відбулося відмороження однієї із частин тіла, то ніяких гарячих ванн, батарей не може і бути. Слід одразу ж змінити одяг, обгорнутися сухими теплими речами і спробувати зігрітися.

Якщо і це не допомагає, негайно треба звернутися до спеціалістів у білих халатах. Хто, хто, а вони мають вже допомогти.

Бережіть себе і не забувайте, що на дорогах ожеледиця. Будьте уважними.

Насамкінець, нагадаю, що прогноз погоди на кілька днів вперед ви можете дивитися на нашому блозі у лівому нижньому куті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 7 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 27.01.2012 пише:

    Якщо і це не допомагає, негайно треба звернутися до спеціалістів у білих халатах. Хто, хто, а вони мають вже допомогти.

    Ага, особливо якщо відморозили голову 😀

  2. Arden 27.01.2012 пише:

    Єдине позитивне: дівчину можна до себе сміло запрошувати, “зігрітися”) їй тяжко буде відмазатися типу “Давай краще пройдемся”)) 😀

  3. russo turisto 27.01.2012 пише:

    Ой мороз, мороз.
    Не морозь меня,
    Не морозь меня,
    Моего коня.

  4. russo turisto 27.01.2012 пише:

    Arden, А с девушкой это ты хорошо придумал. Поддерживаю!

  5. Архіваріус 27.01.2012 пише:

    Stakeholder, Так, до них можна звернутися лише тоді, коли в кишені “капуста” шелестить. А так і відморожена голова не допоможе. ❗

  6. Stakeholder 27.01.2012 пише:

    Архіваріус, з відмороженою головою можна все 😀

  7. Архіваріус 27.01.2012 пише:

    Stakeholder, Навіть керувати державою. :mrgreen:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*