Всі асоціації у місті лише з Євро-2012? - Блог про Львів

Всі асоціації у місті лише з Євро-2012?

Євро-2012

Євро-2012 наближається. До початку європейського форуму з футболу, який відбудеться на теренах України та Польщі залишилося все менше і менше часу. А якщо бути точним, то близько п’яти місяців.

Все частіше кожну подію, яка відбувається у Львові асоціюють із Євро-2012. Ви звісно що скажете, а що ж у цьому погано? Та воно то нічого не погано, але таке враження, що все життя у футбольному чемпіонаті.

Ну от подумайте самі, нещодавно люди святкували Різдво Христове. Це одне із найбільших свят року. Приходить люд у центр, там стоїть шопка і на снопах м’ячі, які символізують європейський чемпіонат. Причому тут релігія і Євро-2012? Можливо я чогось не розумію, але, як на мене, це трохи неправильно.

Ялинка – це ще куди не бувало, а от шопка, царі, народжений спаситель і євро. Наскільки мені відомо, царі були вбрані навіть у форму збірної Данії, Португалії та Німеччини. Який тут зв’язок? Так, вони гратимуть у Львові, але релігія ж.

Особисто я думав, що ялинку, яка є в центрі, прикрасять іграшками, які символізуватимуть майбутній європейський чемпіонат, навіть спеціально пішов на відкриття її, але нічого подібного там нема. Та і стояти цій ялинці залишилося недовго. Скоро свята підуть геть. 🙂

Також читайте:   Лазерне шоу у Львові

Транспорт . Так, безперечно його асоціюють із Євро, бо в іншому випадку ніяких реформ би не було. Не знати тепер чи введуть електронний квиток, сумніваються, переносять його введення. А невигідно ж, багато грошей зникне із тіні і прибутки будуть відкритими.

Євро також асоціюють із різними подіями, які мало стосуються футбольного чемпіонату. Як тільки якась іде затримка, скажімо по ремонтах доріг, по зміщенню дат концертів, навчання студентів, одразу ж всі пишуть про це все євро. Хіба все життя у Євро?

Життя якщо це гроші, але аж ніяк не футбол. Є багато людей, які не люблять футбол і це стосується не тільки нашого міста, а інших приймаючих міст і не тільки.

В мене знайомий досить часто мені говорить, цитую: «Задовбали з тим євро, буде, так буде, навіщо все що тільки не відбувається у місті асоціювати із ним? Буде у червні, тоді і будемо за нього говорити, а зараз і так багато роботи і проблем люди мають, а ще євро їм приписують».

Нещодавно відкрили льодовий палац – знову євро, повісили кулі біля міськради – євро, надписи маршрутів косими корявими буквами – знову євро….

Євро-2012 наближається…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. gorih 11.01.2012 пише:

    Най бачать люди як насправді 💡

  2. Stakeholder 11.01.2012 пише:

    Воронус, пора вже на блозі створювати рубрику “Євро” 😮 😡

  3. Stakeholder 11.01.2012 пише:

    чому смайл : eek : перетворюється на : О ? 😕

  4. Jorgen 11.01.2012 пише:

    😮 була помилка в коді, вже виправив. дякую за повідомлення

  5. Stakeholder 11.01.2012 пише:

    😮 будьласка

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*