Набита маршрутка – рай для злодіїв - Блог про Львів

Набита маршрутка – рай для злодіїв

А злодії є

Понеділок – важкий день. Кажуть у цей день не треба розпочинати важливих справ, бо згодом цілий тиждень будеш їх мати, замість того, щоб сидіти і курити сигару. 😀

З понеділка також починаються транспорті приколи. Як тільки люди починають масово їхати на робочі місця, одразу ж транспорт стає забитий. От вчора я їхав до знайомої, то маршрутки не були забиті, їдеш собі як король маршруток. 🙂

Ну а що ви хочете? Маршруток мало, людей багато, особливо у спальних районах, і всі хочуть їхати.

Плюс кожного дня читаю у різних ЗМІ, що то одна то інша кількість автобусів не виїздить на роботу. Не знаю що там у них ламається, але людям, що чекали якраз на цей маршрут приходиться пакуватися як у консервну банку у наступний маршрут.

А коли багато людей – це що?

Правильно – рай для злодюг, які тільки і чекають на набиті маршрутки. Телефон, гроші, цінності із сумки – саме на це мають попит злодюжки.

Чесно кажучи, із морозами, транспортною системою я вже і забув за «карманщиків», саме так називають злодюг, які пасуться у транспорті. А вони виявляється ще досі є.

Буквально минулого тижня чув від двох знайомих, що у них поцупили гаманець і телефон. Знайти їх звісно, що реально, але майже неможливо.

Тому, спробую даю дати кілька порад, як вберегтися від крадіїв у транспорті.

Також читайте:   ЛеоКарт. Коли ж буде додаток?

Скільки чув від людей, що найбільше злодії у транспорті є там, де є багато людей. Вони ніби то не кидаються в очі, сваряться із водієм, людьми, а за цей час їхні колеги спокійно крадуть речі із сумочки.

Саме жінки найбільше страждають від дій цих зловмиснкиів.

Хотів би я побачити як злодій краде щось у чоловіка, а ще і кремезного. Думаю, він би не ризикнув це зробити.

Запам’ятайте «золоте» правило, що злодій у маршрутці чи трамваї не працює сам. В нього при любих обставинах є спільники, які уважно спосnерігають за людьми.

Найбільш популярним місцем дій злодіїв є передні двері. Там завжди багато народу, одні виходять, другі передають за проїзд і тому подібне.

Злодій краде і в один момент зникає із маршрутки. І навіть не питайтеся як вони це роблять – досвід. Ці люди не зупиняються ні перед чим.

Чув також, що є навіть такі унікуми, що на перший погляд не мають грошей просять, співають у транспорті, а їх спільники за цей час діють. Увага то людей зосереджена на бідному співаку.

Щоб там вам не говорили, яким би ви крутим не були, будьте обережними і слідкуйте за свої речами.

Порада від Воробуса: Любите подорожувати літаками, але хочете при цьому ще й зекономити? Тоді можливо Вас зацікавить інформація про акции авиакомпаний, яка представлена на сайті airticketUA.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. данило 06.02.2012 пише:

    ото ….. в моєї знайомої сьогодні в маршрутці рано вкрали телефон 👿 😈 ❓

  2. Arden 06.02.2012 пише:

    дякувати Богу, у Львові у мене в маршрутках ще нічого не крали. все ношу в внутрішніх кишенях курточок або в руках ну або в портфелі (люблю ходити з ним на роботу, руки вільні, кайф). правда раз мене були обікрали, але то було давно і в київському метро. тоді ми злапали зразу того злодюжку, але він встиг був передати телефон своєму спільникові. 😥

  3. Пилип Арсенійович 06.02.2012 пише:

    Arden, розкажи нам про цю пригоду 😮

  4. Arden 06.02.2012 пише:

    та банальність. запхав я телефон в курточку в зовнішню кишеню. нагрудна кишеня в зимовій куртці. народу в метро було багато, тиснява.до мене якийсь мужик тулився. я руку до кишені з телефоном, а його вже там немає. і не просто телефон забрали, так ще й 70 копійок було в кишені і їх також вкрали 😀 ну того мужика ми зразу з вагону витягнули щоб віддавав телефон. знайомі його не посоромилися пошукати. а коли вже почали казати що кинуть на колію, то признався що телефон передав. 😥

  5. Пилип Арсенійович 06.02.2012 пише:

    Arden, та то якийсь алкаш, хто би брав 70 копійок. 👿 👿
    І що віддав телефон? 8)

  6. Arden 06.02.2012 пише:

    ні, телефон не віддав ➡

  7. Шоб тока марози не спали і шапки не перевадились. Я праффєсіанал. І нє смаря ні на што – по сєй дєнь, бля буду, люблю шапкі чужіє і дарагіє… варавать ))

  8. ОЛЕСЯ ІВАНІВНА 15.12.2016 пише:

    БУДЬТЕ ПИЛЬНІ!!!!!!!!!!! 32 МАРШРУТ -“працюють” злодії.ВИКРАЛИ ВЧОРА ТЕЛЕФОН!!!!!!!!!!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*