Набридливі попутники - Блог про Львів

Набридливі попутники

Попутчики

Громадський транспорт і на далі залишається місцем приколів. Хто там тільки не їздить, і нормальні люди, і трошки прибиті. Буквально нещодавно черговий казус трапився із вашим автором.

Справа у тому, що мені треба було з’їздити по роботі туди і назад в сусіднє місто Івано-Франківськ. Якихось 130 кілометрів, але приколів за цей час можна побачити ой як багато.

Туди Воробус їхав поїздом. Чогось надзвичайного не було, бо люди переважно дрімали та і кілька годин їзди веселощів не додає. То якщо ви вже їдете хоча б в Ужгород, тоді вже і часу більше, і ймовірність казусів більша.

Та це таке. Переходимо до приколу зі мною. Річ у тому, що назад їхати поїздом щось не дуже то мені і хотілося і Воробус виріщив скористатися автобусом. Напрям його простий – «Івано-Франківськ – Львів». Заходжу я у салон та і пішов собі назад шукати місце.

Аж раптом, заходить бабуся років так 60-ти і каже, цитую: «Прошу пана, а можна біля вас присісти?». Звісно, що Воробус не відмовив на що бабця відповіла: «Добре, саме провидіння воліло мені біля вас присісти».

Омайгат, facepalm, це ще хто така? Автобус рушив, а бабця як насіла мені на вуха, що скоро кінець світу, що світ зараз поганий, далі спробую процитувати: «Ви подивіться на молодь, як вона себе поводить зараз? Які кіна йдуть по телебаченню, суцільна розпуста, всі п’ють, наркоманів повно і тільки праведні будуть врятовані».

Також читайте:   Любов очима чоловіка

Думав що здурію від її слів. Хто вона взагалі така? Чи свідки єгови чи що? Культурно кажу бабусі, що мене ваші слова не цікавлять і не хочу слухати її більше. На що вона: «І ти такий самий як всі». Ололололололо.

Бабуся на секунду поміняла тему що погода хороша, скоро треба засівати урожай. «Так, так», – додав Воробус. 😀

Але, бабцю знову переклинило і вона додала: «Так ви праведний чи ні?» facepalm. Я знову ж таки кажу що не цікавить мене її тема, але бабця не вгамовується.

Знаєте що мене врятувало? Зупинка у якомусь селі, де у салон автобуса підсіли люди. Старший чоловік підійшов до нас і спитався чи можна сісти поруч із нами. Це була його помилка, бо за декілька хвилин бабуся сказала до нього: «Яка хороша погода, а ви знаєте що буде кінець світу?» 😀

Чоловік почав щось там огризатися і вона нарешті таки забула за мене. Вийшов Воробус на початку Львова, бо вже не міг це все слухати і як на зло забув ще навушники.

Виходячи, сам зачепив бабцю і сказав, цитую: «Скоро на Землю прийде зелений змій і всіх врятує». Бабця не зрозуміла нічого і сказала «що, що?». Але, мене вже у салоні не було. 😀

Ось такі от бувають попутчики. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 11 може ще щось напишете?

  1. Andrii 28.03.2012 пише:

    найстрашніші попуччики це в потязі, від них далеко не втечеш і їхати довго

  2. Stakeholder 28.03.2012 пише:

    Ви подивіться на молодь, як вона себе поводить зараз? Які кіна йдуть по телебаченню, суцільна розпуста, всі п’ють, наркоманів повно і тільки праведні будуть врятовані

    а в чому конкретно бабуся неправа? 😡

  3. Андрій 28.03.2012 пише:

    Висновок – автомобілем потрібно їздити, а на рахунок врятуватися бабця мала рацію – тільки праведні врятуються :rolleyes: 😈

  4. gorih 28.03.2012 пише:

    Треба було спитатися як вона ставиться до рептилоїдів і їхнього таємного правління Землею 😡 😡
    Або просто вдягнути навушники і слухати музику :music: 8)

  5. Vorobus 28.03.2012 пише:

    gorih пише:

    Треба було спитатися як вона ставиться до рептилоїдів і їхнього таємного правління Землею :mad: :mad:
    Або просто вдягнути навушники і слухати музику :music: 8)

    так забув навушники цього разу 😕

  6. Stakeholder 29.03.2012 пише:

    gorih, про рептилоїдів? а я думав кіборги заполонили 😕

  7. Arden 29.03.2012 пише:

    треба було ту бабцю якоюсь серйозною темою загрузити, в чому вона взагалі не шарить)

  8. Vorobus 29.03.2012 пише:

    Arden пише:

    треба було ту бабцю якоюсь серйозною темою загрузити, в чому вона взагалі не шарить)

    футзал? 😆 😆 😆 😆

  9. Arden 29.03.2012 пише:

    Vorobus, та хоч би і футзал)))

  10. Vorobus 29.03.2012 пише:

    Arden пише:

    Vorobus, та хоч би і футзал)))

    Бабка може бути фанатом Урагану 😀

  11. Arden 29.03.2012 пише:

    Vorobus, 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*