Вівця на тренуванні Карпат (відео) - Блог про Львів

Вівця на тренуванні Карпат (відео)

Треба перемагати

Ситуація, яка склалася із футбольною командою нашого міста – львівськими Карпатами не може радувати. До завершення чемпіонату залишається шість турів, а команда на грані від зони вильоту у першу лігу.

Приємно це? Та звісно що ні. Хто був на новому стадіоні «Арена Львів», той розуміє, що команда у Львові не повинна вилетіти. Ну навіть собі не можу уявити, що наступний сезон команда буде проводити у першій лізі. Тьху, тьху, щоб не наврочити.

Карпати у цьому сезоні перемогли лише тричі, востаннє це трапилося ще у 2011 році, а саме 5 листопада, коли був переможений маріупольський Іллічівець.

Зачекалися вболівальники вже перемог і це все після минулорічного 5-ого місця у чемпіонаті. Не може так бути, що команда була, а зараз її просто нема.

Вже і зміна тренера не допомогла. Нагадаю, розпочинав цей сезон Олег Кононов, який був науспішнішим тренером за всі часи Карпат. Команда грала у єврокубках, стадіон «Україна» був забитий вщент, команда перемагала грандів українського футболу.

Потім команду очолив Павло Кучеров. З ним команда набирала очки, але не так як хотілося і як наслідок, на початку року команду очолив Володимир Шаран. Як очолив, так і пішов.

Поразку у Луганську від Зорі з рахунком 1-5 досі важко забути. Це одна гра, казали тренери та гравці. Але, час минає, а перемог все нема та й нема.

Також читайте:   Як я був на матчі Карпати-Боруссія

Останньою краплею керівництва Карпат стала нічия вдома із Олександрією, де перемога була втрачена на останніх хвилинах. Ну в кого ж перемагати як не в таких команд?

Зараз команду тренує Юрій Дячук-Ставицький, який до кінця сезону буде виконуючим обов’язки головного тренера. Попереду гра з Оболонню, яка відбудеться вже цієї суботи на полі киян. Остання команда проти передостанньої – тільки треба перемагати.

Звісно, вболівальники команди також не залишаються осторонь команди. Вони вимагають результатів. Буквально нещодавно фани зустрічалися із Дячуком-Ставицьким, розмова відбулася: Про що вони говорили можна побачити у наступному відео:

А от буквально нещодавно побачив в інтернеті відео, яке дало зрозуміти, що вболівальники жадають перемог від команди.

Як повідомляє сайт НТА, кілька фанатів приїхало на тренування і привезли з собою вівцю, як символ невдоволеності грою команди. Вони хотіли заявити її на чемпіонат. Були суперечки з охороною і так далі. Розповідати довго, дивіться самі:

Карпати, вболівальники чекають на перемоги, не може місто Львів залишитися без команди вищої ліги. Чи не правда? Тренери тренерами, а грати треба футболістам.

Вперед, до перемоги.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 29.03.2012 пише:

    😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

  2. Пилип Арсенійович 29.03.2012 пише:

    В мене в селі є команда, то вона і то краще грає. По Туреччинах їздять, тренуються, та в село їх загнати. Опустіться на землю 👿

  3. Пилип Арсенійович 29.03.2012 пише:

    Підтримати команду? Та підтримують і так. На грі з Олександрією було багато людей, а де результат?

    Вівця? Лишнє, але що зробиш як вони так грають. :mrgreen:

  4. Stakeholder 30.03.2012 пише:

    в команді Карпат відбулася заміна

    💡 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*