Якщо до вас пристали злодії - Блог про Львів

Якщо до вас пристали злодії

Що робити?

Щоб там не говорили, що нібито кримінальна ситуація у нашому місті стабілізувалася, вона таки існує. Як не у маршрутках крадуть гаманці, то у парках можуть пристати. Це було, є і буде ще довгий час. Світ же такий.

Завжди казав, та і до мене мабуть казали, що чим більше місто, тим більше у ньому є різних гопників, злодюжок і так далі.

Як же себе вести, коли до тебе пристали на вулиці, у парку і так далі. Саме на цю тему ми і поговоримо у сьогоднішній статті.

Розпочну із того, що ваша поведінка у великому значенні залежить від того скільки людей до вас пристало, де це сталося і що ви маєте при собі.

Якщо це більше однієї людини, скажімо три, то щоб вам порадив, так це думати якби то втекти. Звісно, спосіб дурнуватий на перший погляд, але має право на життя.

Не думаю що ви дасте товчі всім трьом. Якщо їх троє, то їм буде дуже легко вас прибити.

Йдемо далі. Безробітних зараз багато і люди тільки і думають якби то заробити побільше грошей. А навіщо працювати? Краще у когось їх забрати. Саме за таким методом діють гопники. «Маєш рубль, а якшо знайду, …».

Правильно каже багато людей, що від того як ви будете себе поводити у тій чи іншій ситуації залежить чи ви залишитеся із своїми матеріальними цінностями чи ні.

Якщо із першого слова: «Давай гроші, ви скажете бери все тільки не бий», то звісно що залишитеся з нічим.

Також читайте:   Чи будуть цього року гриби?

Запам’ятайте, організовані групи діють у великій кількості чоловік. Якщо до вас підійшов один, не факт, що він один. Спільник може сидіти у машині чи бути за будинком. Із розвитком сучасних технологій люди спілкуються між собою за допомогою мобілок, інтернету, тому будьте обережні.

Є варіант дати тягла людині, яка до вас пристала. Звісно, варіант один із найкращих, але не поспішайте приймати це рішення. У нападника може бути з собою зброя, ніж і він може вас поранити.

У жодному разі не можна показувати нападнику власну слабкість, невпевненість чи страх. Відчувши їх, агресор отримає підтримку, утвердиться ще більше в своїх намірах, і тоді вже уникнути нападу не вдасться. З іншого боку, не варто тиснути на його слабкості, нагадувати про них. Це також призведе до небажаного результату. Агресія зросте, щоб компенсувати збільшене відчуття слабкості.

Як це не банально звучить, але якщо бачите що діло пахне не тим що треба, і допомоги чекати нізвідки, не виявляйте, опору, ваша особиста безпека дорожче. Не чиніть опір до тих пір, поки не усвідомлюєте, що вони мають намір завдати вам фізичний збиток. Віддайте свій гаманець або інші речі, які від вас вимагають. Ваші годинник або гаманець не стоять вашого життя. Життя і здоров’я дорожче будь-яких цінностей, тому якщо щось хочуть відібрати, то краще віддати, не доводячи справу до конфлікту.

А можливо просто покликати на допомогу? Варіант гнилий, але можливо хтось таки допоможе.

Бережіть себе.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 27.03.2012 пише:

    віддати їм все і гаманець і куртку і мобілу і шкари це не вихід я розумію шо це все не варте життя і здоровя але бути терпілою не можна А шо робити в ситуації коли вас намагаються взяти на гоп стоп попробуйте дати ім відсіч ну може дістанете але своє не віддасте відбивайтеся всім шо попаде підруку

  2. Пан П 28.03.2012 пише:

    Воробусе маю оригінальний вихід із такої “веселої” ситуації – у гопників, що пристали до вас на вулиці чи в парку треба запитати що вони думають про сенс життя, (як варіант чи вірять в Бога, що думають про Біблію). Вони бідаки одразу зависнуть від такого перебігу подій. А вже щоб їх добити остаточно доведеться їм розповісти щось про погіршення карми, погану ауру та забиті чакри. Ні один правовірний гопник такого не витримає 😀

  3. Архіваріус 28.03.2012 пише:

    Пан П, Невже Ви вірите у таку дурницю. Для тих хто вже пішов на гоп-стоп немає ніяких моральних цінностей. А кармою вони тішаться тоді, коли у їхніх кишенях щось осідає у вигляді грошових купюр. :hello:

  4. Андрій 28.03.2012 пише:

    Варіант – може помогти жменя монет – особливо добре, якщо їх багато – зі всього розмаху кидаєте гопоті в обличчя – і ноги в руки 😕 :hello:

  5. 1 26.04.2012 пише:

    біля бомби пару років тому на зупинці пацан потягнув з рук дівчини сумку
    вона не відпустила
    отримала кілька ударів ножем і померла
    ніхто з 30 чоловік на зупинці не вступився

    через якийсь час компанія (можливо обкурена) копнула в автобус бо то не їх номер і він рвонув з місця
    а я добігав
    і по вчительській звичці кажу їм через вас не поїхав
    вони тоді розвернулись всі до мене, я заблокував руки в кишенях самого борзого, думав, він ніж хоче дістати
    почалась шарпанина просто посеред зупинки
    ще 2 були активні
    а решта чекала коли звб”ють з ніг шоб копати
    ніхто з людей на зупинці навіть виду не подав
    я вирвався сів в автобус, вони за мною, я з автобуса
    якось обійшлося, я їм пообіцяв, що при всяких розкладах двох встигну покалічити.
    в головного шмаркача були сині губи.
    а через пару днів я подабного зустрів у фотоательє на коперніка.
    якось був невпевнений, шо то він, а мав би просто голову йому скрутити.
    і помаленьку розійшлися

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*