Бліц із Razanoм

Бліц відбувся

Обіцяний бліц із нашим дописувачем Razanoм таки відбудеться. Нагадаю, у період із 5-ого по 6-те квітня всі охочі могли задати запитання Назарію, а згодом хлопчина на них мав відповісти, що він і зробив. 🙂

Отже, доброго дня, Назарію, що ж, почннемо. 🙂

Kiler запитав: Ви за пластикові чи дерев’яні вікна?

– Я за дерев’яні! Тому що дерево, це натуральне, природнє. А пластик є пластик, хоча і начебто кажуть що пластик кращий, не задуває і т.д. Я в тому не дуже розбираюсь 😉

Богдан запитує: Назарко,як тобі живеться тут в нас на Україні, чи задовольняють тебе ці послуги які має чи надає жек, держава у відповідності твого здоров’я, Чи бажаєш ти поміняти місце проживання у зв’язку з тим????

– Дякую за цікаве запитання!

Насамперед, Львів – це моя батьківщина. І як б не ставились до мене влада, певні люди і держ. Заклади, завжди буду любити Україну і славетне місто Львів. Тому що це моя Батьківщина, мій рідний дім.

Послуг я практично ніяких не отримую. За 18 років свого життя, я отримав лише 2 коляски, і то якщо б ми не ходили не добивались, то нічого б не було.

Мешкаю я не на 1 поверсі, як повинно б було бути при моєму стані здоров’я, а на 5. Де дуже часто ламається ліфт, і просто немає змоги вийти на вулицю!

Так, я бажаю поміняти місце проживання, хоча б на деякий час, Наприклад у Італії, зовсім інше ставлення до інвалідів, мені це вже відомо заздалегідь!

Тому, д.Богдан, ставлення до інвалідів зі сторони влади, бажає кращого, на жаль.

Kiler: Карпати вилетять з вищої ліги?

– Тут я бачу два варіанти: або «Карпати» якимось дивом втримаються у вищій лізі, що мало мені в то віриться, спостерігаючи їх гру. Або «Дим» вже давно все вирішив за нас, вболівальників, і за гравців, і продав клуб.

Андрій К: Чи потрібна тобі якась допомога?

– Перш за все дякую за такі теплі слова, крила мені б справді не завадили!:))
А на рахунок допомоги, я взагалі така людина, що рідко прошу когось допомоги, все завжди намагаюсь вирішити сам, або завдяки близьких друзів.
Так, справді, інколи потрібна підтримка як словесна, так і кхе-кхе, ну це більше до дівчат стосується…;)))
Я взагалі людина сильна духом, і завжди знаходжу у собі сили. Знаєш, скільки раз після реанімації, я говорив собі все, та і лікарі говорили, надійся лише на Бога, я знаходив сили, і боровся вже з останнього якогось запасу, тому що знаю, що я ще по суті нічого не бачив у цьому житті, треба жити далі і боротись, боротись з самим собою!

Stakeholder: Разан, як думаєш, Воробус знає що таке бліц?

– Звичайно що знає! Воробус, це ж людина – енциклопедія. Навіть якщо він щось не знає, то він придумує власний варіант, і усі вірять, що це саме правильний варіант! 😀

Також читайте:   Ярина в гостях у Воробуса

Пилип Арсенійович: Хто на цьому блозі в тебе викликає найбільшу симпатію? І яка в тебе мрія у житті?

– Я усіх користувачів радий читати і чути! Навіть тих, що неадекватно себе поводять.
Арвеніта, Армікрон, Пан.П, Богдан, Патрон, Архіваріус, Гопнік радує ;), Пилип.А., Йорген, ну і звичайно Воробус! Всіх я не перечислив. Але, я завжди радий усім коментарям, як похвальним так і критичним. Але якщо критикуєте, то перше подумайте, що і як зробили б ви, критика повинна бути конструктивна, а не просто слова на вітер.

– Мрія? Все банально і просто – бути здоровим, адже справді, хто не був в такій ситуації бажаю вам НІКОЛИ не бути у такій ситуації, НІКОЛИ! Кому здається, що він розуміє, це насправді лише бажання зрозуміти і допомогти. Я завжди собі говорю, «все добре, я сильний – я зможу, краще я, ніж хтось інший» тому що я знаю, що мені і моїм близьким під силу це здолати!

Пан П: Назарко, я замість питань просто побажаю тобі ніколи не падати духом, та ніколи не переставати прагнути до здоров’я і ти його обов’язково отримаєш, головне не здаватись і не опускати руки. А ще є одна дуже гарна книжка “Коли вам сниться музика” автор Олег Романчук, дуже раджу почитати, вона тобі сподобається. Ось тут її можна скачати http://www.google.com.ua/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CDMQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.i-cbt.org.ua%2Fbooks_OR%2FMuzykanew33.pdf&ei=kRF-T5G0KoySOurlnIMO&usg=AFQjCNFY-PgBZzQJQNftNE1AeCCd7dDIeQ&sig2=Q-6a__QsqUbWDXGs015DBg
Правда у ПДФ, Воробусе вибачай за те що спамлю в тебе на сайті, але зараз так треба.

– Дякую! Обов’язково обіцяю прочитати, не кажу що завтра розпочну читати, але прочитаю, і напишу своє враження! Дякую за підтримку!

Інна: Назаре, у мене наступне запитання: яким ви бачите Україну через десять років?

– 10 років, це таке не значне число для нашої держави, що думаю нічого кардинально не зміниться. Влади я поки не бачу іншої, і Альтернативи на горизонті теж не бачу. Тому, думаю не буде ні гірше ні тим паче краще, але все ж будемо вірити у краще! Я взагалі і політику не дуже лізу, набридає чути одне і теж – борги, все погано, ніхто нічого не робить, всюди злочинність, ніякої справедливості немає, а що найбільш обідно, що більшість це правда..

Razan: – Усім дякую за цікаві запитання! Дуже приємно чути стіки теплих, мотивуючих слів! Приєимно, що по суті я ніхто, а люди не байдужі і задавали запитання, тратили свій час. Дякую.

Ідея бліца мені сподобалася і якщо випаде нагода, то організую щось подібне ще не один раз. 🙂

Дякую Назарію за те, що знайшов час відповісти на запитання його фанатів. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Такі люди дають іншим мотивацію! 💡

2 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Razan в Італії: перші враження
  2. Коли я був маленьким

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*