Євро-2012 наближається: чому у Львові не вивозять сміття? - Блог про Львів

Євро-2012 наближається: чому у Львові не вивозять сміття?

чому Львів у смітті?

Ще кілька днів тому, коли ваш автор виносив сміття, побачив що смітники переповнені. Та я навіть не звернув увагу на це. Можливо зранку машина поламалася, буває ж. Ще вивезуть.

Але, подібні здогадки у вашого автора були хибними. Ситуація із сміттям набагато гірша.

Сьогодні ваш автор був проїздом у центрі нашого міста. Так от, там так само сміття навалом і нічого не вивозять.

Що ж сталося із сміттєвозами, коли будуть вивозити сміття і чим загрожує місту велика кількість сміття читайте далі.

Сміттєбаки переповненні. І це не тільки на Щурата, Сихові та в центрі, а по цілому Львові. Що ж таке? Невже чергова акція до Євро?

Перед тим, як пошукати інформацію по цьому питанню десь у глибині душі закрадалася думка, що щось не те із сміттєзвалищем у Грибовичах. Мої прогнози виправдалися.

Виявляється мешканці сіл Грибовичі та Малехів перекрили дорогу до сміттєзвалища і машини не можуть туди проїхати. Відповідно і сміття нема куди вивозити і воно так і стоїть у баках.

Причина чому перекрили доїзд? Забагато сміття? Якби ж то. Виявляється селяни протестують проти того, що їм заборонили продавати свої продукти на площі Липневі. Хто не знає де це, то щоб вам було зрозуміліше – це район привокзального ринку.

Також читайте:   Загадковий вірус вбиває людей

За їх словами, якщо не відкриють площу Липневу, то і сміття ніхто не буде везти у Грибовичі.

Цікава ситуація. Якщо ще так два дня не будуть вивозити сміття з міста, то загрожує надзвичайна ситуація. І то не так на папері, а реально.

Вже зараз біля баків із сміттям повно відходів. Люди несуть сміття та несуть, не залишати його ж у хаті? І що ви думаєте, коли баки забиті мешканці просто кидають відходи на землю. Вони збільшуються, збільшуються, купа росте, незабаром утворяться антисанітарні умови.

А що може виникнути через антисанітарію? Правильно, різні хвороби. От тоді почнеться. А все через елементарний дибілізм, вибачте за слово.

Бачу що останнім часом у місті як маршрутки не їздять, то води нема, то смердить, то тепер сміття не вивозять. Весело так(((

І тут навіть не справа у тому що до нас приїдуть туристи на євро. Вони вже і сьогодні є, от буквально нещодавно в центрі їх бачив пачками, а у тому, що ми тут живемо і будемо жити.

Коли вирішать цей бардак?

Насамкінець, пропоную переглянути відеосюжет про ситуацію із сміттям, а саме чому його не вивозять у Львові.

Євро-2012 наближається….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. Маестро 21.04.2012 пише:

    вчора, повертався додому в 4 ночі. і був здивований але побачив як вивозять сміття з смітників поблизу. Мушу похвалити за це владу. Не все так погано Воробусе, Львів наближається до Європи)))

  2. vrubli 22.04.2012 пише:

    Маестро, ой думаю Львову до Європи ще такими темпами наближатись і наближатись до Європи, в якій вже давно існує роздільне викидання відходів…
    В нас хоч і пробують ввести вести засоби на кшталт європейським – люди продовжують їх не використовувати, бо не бачуть з того користі. Сумно! А користь проста – довкілля, як і описано цими днями в ще одній статті на блозі.

  3. Архіваріус 22.04.2012 пише:

    vrubli, Бракує елементарної культури поваги до середовища де ми живемо…

  4. vrubli 22.04.2012 пише:

    Архіваріус, просто ця культура і повага мали б змогу з’явитись, як би люди зрозуміли, що вони самі живуть в цьому середовищі, що не це не щось далеке від них та відокремлене.

  5. Stakeholder 22.04.2012 пише:

    про яку культуру і повагу до серидовища ви говорите? до чого тут це? люди перекрили дорогу, бо їх позбавили заробітку, будь там сміттєпереробний завод замість звалища це б ніяк на ситуацію висвітлену у статті не повпливало.

  6. Visit 23.04.2012 пише:

    Це ще дрібниці! Ви б ще бачили що робилося у нас в Тернополі 2 роки назад! Сморід на все місто стояв!

  7. Andrzej 24.04.2012 пише:

    youtube.com/watch?v=oNnXSH_KUhM

  8. 1 26.04.2012 пише:

    нормал позішен – йдемо до еуропи http://fr.rian.ru/photolents/20110622/189924632_2.html

  9. Stakeholder 26.04.2012 пише:

    1, Наполі 💡 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*