Фізична підготовка як запорука успіху в спорті - Блог про Львів

Фізична підготовка як запорука успіху в спорті

Ось такий він футбол

Спорт – сила, сало – сила, хто б що там не говорив. Звісно, є люди, що кажуть навпаки, але це їхня власна думка, тому будемо її також поважати.

Воробус за спорт, тому часто про нього і пише на сторінках цього блогу.

У сьогоднішній статті хотілося би поговорити про таку штуку як фізична підготовка і яке вона має значення у сучасному спорті.

Хто не знає, то скажу, що Воробус полюбляє грати у міні- футбол, чи як по-сучасному його називають – футзал.

Так от, після вимушеної паузи, на це були вагомі причини, вчора ваш автор повернувся у великий спорт. Ігрова пауза таки далася взнаки і це я вчора на собі відчув. І як Воробус не готувався, а саме бігав зранку або ввечері, це вже як виходить з часом, все рівно, рівень фізичної підготовки дається взнаки.

От приводжу вчорашній приклад. Бігали ми з компанією дві години. На початках чув, що важко увійти у гру, де всі на ходу, але таки ризикнув зіграти з перших хвилин. Ви знаєте, не прогадав.

Хороша розминка перед грою допомогла. Ба навіть більше, першу годину ваш автор провів на досить високому рівні. Чесно, аж сам здивувався, як це так мені вдається.

Підсвідомо чув, що може бути спад, але про нього не хотілося думати. А спад таки настав. На другій годині гри, а грав ваш автор без замін, почув що просто не встигаю. Втомлюватися почав все сильніше і сильніше як наслідок, у кінці ледве ноги забрав з паркету.

Також читайте:   ФК Карпати підняв ціни на квитки

Результат? А який він може бути – поразка. А все починалося досить добре і під час того періоду, коли були сили у команди-суперника шансів на позитивний результат не було.

Прикро… але визнаю, що все закономірно. Над собою треба працювати і то кожного дня. Пауза в тиждень-два сильно дається взнаки.

Інколи у тому ж футболі звинувачують гравця за те, що він не забив гол у тому чи іншому епізоді або воротар не зловив той чи інший м’яч. А все може бути просто. Це не брак майстерності, а банальна втома.

Людина не встигає за гравцем суперника і треба відчути цю ізюминку, що треба помінятися. Прикол, коли нема на кого змінитися, тоді вже мусиш догнати.

Для себе зрозумів, що треба більше уваги приділяти вправам без м’яча. Можливо навіть частіше бігати і використовувати тренажери.

У кого ж були подібні проблеми, дам пораду не перейматися, а працювати над собою. За втомою – прийде і результат.

Знаю, що на блозі є також спортсмени, тому хотілося би почути від вас думки про фізичну підготовку і яким чином ви її покращуєте.

Спорт – сила!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Toss 21.04.2012 пише:

    Кузь

  2. Vorobus 21.04.2012 пише:

    Toss пише:

    Кузь

    знаєш його також?))) 🙂

  3. Toss 21.04.2012 пише:

    Vorobus, знаю 🙂

  4. Vorobus 21.04.2012 пише:

    Toss, вчора говорив з ним)))) 🙂

  5. Narcus 23.04.2012 пише:

    Кто не знає Кузіньку-Кузю знают все 😀 !!!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*