Футбол. Кубок України. Металург Д. 0:0, по пен. 7-6 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Кубок України. Металург Д. 0:0, по пен. 7-6 Карпати (відео)

Карпати вилітають із Кубка

Цього матчу львівські вболівальники футболу чекали із нетерпінням. Ще б пак, це була остання нагода Карпат зачепитися за єврокубки.

Фани львівської команди навіть тепер вітаються один із одним – фразою: «Кубок Львову». Львів звик до змагань у Європі і звісно, що хотілося, щоб наступного сезону команда також грала у тій же Лізі Європи.

А як туди потрапити? Чемпіонат команда провалила і не знати чи наступного сезону вона ще гратиме у «вишці». Єдиний вихід – це кубок, тим більше, що Шахтар вже був там. А фіналіст, таким чином, автоматично йде у Європу.

Вмерти, але перемогти. Пан або пропав. Сьогодні або ніколи. Саме такими словами вболівальники підтримували команду напередодні поєдинку.

Так, гра мала бути важкою, ми грали на виїзді, але це кубок, одна гра і все може бути.

Чесно вам скажу, від гри в основний час задоволення не отримав жодного. Команди боялися помилитися і створювали мінімум моментів. Ближчими до перемоги в основний час були донецькі футболісти, вони разів п’ять, а то і більше могли відзначитися, але вдало діяв або кіпер Карпат, або ж гравців Металурга підводила точність.

Що Карпати? Львівська команда за всю гру створила два хороших моменти для взяття воріт і у обох випадках команду виручив кіпер Металурга – Бандура. Один із них, коли Гладкому ніхто не заважав забити цей гравець буде згадувати ще довго. Як він там не забив?

Також читайте:   Перед входом до Ратуші на показ виставили суперкубок України

Основний час поєдинку так і завершився за нічийного рахунку – 0:0.

Додатковий час. У ньому гра кардинально не змінилася. Команди і на далі грали з оглядкою на свої тили і особливих моментів ні в однієї, ні в іншої команди не було.

І тут наступає ключовий епізод гри.

118 хвилина – суддя ставить пенальті у наші ворота. Щоб там не говорили, але пенальті був, принаймні з повтору було добре помітно як наш гравець двічі тримав гравця господарів.

Вирок пішов бити Морозюк, здавалося все, кінець, але воротар Карпат Богатінов бере «точку». Радості фанатів Карпат не було меж.

Цей відбитий пенальті мав стати таким собі додатковим стимулом у серії післяматчевих пенальті до якої команди таки дійшли.

Але, але і ще раз але. Металургу пощастило більше і саме ця команда буде грати у єврокубках та й буде змагатися за національний трофей цього року із Шахтарем.

Додам, що Карпати не забили дві пенальті, а Металург – одну.

Шкода, але жити треба далі. Тепер команді треба залишитися у вищій лізі, а для цього у двох останніх турах треба брати максимум очок.

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 29.04.2012 пише:

    ВІВЦІ КОНЧЕНІ 👿 😈 😈 😈 😈 😈 😈

  2. Архіваріус 29.04.2012 пише:

    Гра однозначно показала, що у Карпат повністю відсутня така ланка як напад. І як результат – зальот у дупу. А на заставці Воробусу було потрібно помістити Дима з локшиною на голові та гирлигою в руках. А перша ліга вже не за горами, з чим всіх Вас і вітаю. :mrgreen:

  3. russo turisto 30.04.2012 пише:

    Дааа, пролетели Карпаты фанерой над Донецком. Уха-ха-ха-ха-ха! 😆 😆 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*