Футбол. Ліга Європи. Металіст 1:1 Спортинг (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Металіст 1:1 Спортинг (відео)

Металіст грає лише внічию

Вчора в Європі знову був великий футбольний день, проходили повторні матчі 1/4 фіналу розіграшу Ліги Європи.

Інтерес українських вболівальників футболу був прикутий до Харкова, де українська команда Металіст приймала гостей із Португалії – Спортинг.

Перша гра за участю цих команд, нагадаю завершилася перемогою португальців із рахунком 2-1.

У Харкові Металісту треба було забивати. Вони це то зробили, але цього виявилося замало, бо перед тим команда, яку тренує Мирон Маркевич пропустила гол у свої ворота.

Але, про все по-порядку.

Розпочався поєдинок без розвідки. Металіст перед заповненою ареною полетів всією командою вперед. Раз за разом команда створювала небезпечні моменти (могли відзначитися Вільягра, Тайсон, Крістальдо), але вдало у рамці воріт стояв кіпер гостей Патрісіу.

А потім відбувся гол, але, як це не прикро, у наші ворота. Гол у роздягальню таки відбувся.

44 хвилина – пішов навіс у штрафну Металіста і Рікі ван Волфсвінкел вдало зіграв на випередження головою. Де були захисники Металіста?

Перший тайм так і завершився за мінімальної переваги Спортинга.

Другий тайм був куди веселішим. Із виходом Девіча Металіст всією командою полетів вперед, щоб забивати і через деякий час вони це зробили.

Також читайте:   Результати 8-ого туру футбольного тоталізатора на блозі Воробуса

58 хвилина – Крістальдо отримує шкіряного у штрафній гостей, розвертається і невідпорним ударом повз голкіпера зрівнює рахунок у зустрічі.

Ну все, подумалося, що зараз харків’яни просто декласують португальців. Ще ближче до виходу у півфінал Металіст мав стати на 63 хвилині.

Девіч картинно впав у штрафній гостей і суддя призначив пенальті. До м’яча підійшов Хав’єр і пробив просто незграбно по центру воріт. Кіпер гостей відбив цей удар ногами.

Після цього епізоду українську команду якби хтось підмінив. У неї почало виникати багато браку і атакувальні дії завершувалися простим навалом.

Спортинг же не боячись грав від оборони і лише зрідка ця команда атакувала. А це і не дивно, поточний результат їх повністю задовільняв.

Звучить фінальний свисток, який фіксує результативну нічию 1-1, яка повністю задовільнила гостей. Саме Спортинг виходить у півфінал другого за престижністю футбольного турніру Європи.

Металісту ж залишається подякувати за хороший сезон, попереду новий, але спершу треба дограти цей, де команда Маркевича нижче третього місця вже не опуститься.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ГОПНІК 06.04.2012 пише:

    далеко нам ше до португальських клубів 😈

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*