Футзал. Кубок України. Енергія 8:2 Ресурс (відео)

Енергія мчить до фіналу чотирьох

Давненько на блозі Воробуса не було розповідей про футзал не те що світу, а й України.

Причина? Все просто, у чемпіонаті України була пауза, пов’язана то із матчами збірної, то із малою кількістю команд і львівська Енергія не проводила свої офіційні поєдинки.

І ось схоже час настав. Та навіть не схоже, а гра таки відбулася.

Сьогодні, у Львові в першому чвертьфінальному поєдинку 1/4 Кубка України команда зі Львова на своєму паркеті приймала гостей із Донецька – команду Ресурс.

Гра, на радість львівських вболівальників футзалу, завершилася переконливою перемогою «енергетиків» із рахунком 8-2.

Чесно вам скажу, розповідати про цей поєдинок особливо нема чого. Це грали дві команди, які знаходяться на різних полюсах майстерності. Енергія мчить до чемпіонства в екстра-лізі, а ось Ресурс вже зіграв у першій лізі, де команда зайняла місце всередині турнірної таблиці.

До Львова команда приїхала за декілька годин до матчу і що цікаво, приїхало лише сім гравців. Навіть головного тренера не було. Питання? Чи треба було взагалі їхати.

Початок поєдинку нагадав мені нещодавню гру Ліги чемпіонів між Барселоною та Челсі. Одні – атакують, інші – захищаються.

Але, що цікаво першими рахунок у грі відкрили гості. Після помилки кіпера львів’ян Кардана відкрив рахунок у грі Бондар.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 1:0 Металург З. (відео)

Невже буде сенсація? Та де там, «енергетики» одразу ж зусиллями Овсянникова рахунок зрівняли і, як кажуть, поїхали.

На перерву команди пішли за рахунку 3-1 на користь Енергії. Відзначилися у нас – Вершинін та ще раз Овсянников.

У другій половині гри малюнок гри на майданчику не змінився. Одна команда захищалася, інша ж атакувала. Деколи гравці Ресурсу пробували йти у ва-банк випускаючи п’ятого польового гравця, але так вони хіба що отримували голи у пусті ворота.

У підсумку Енергія забила ще п’ять раз (голи на рахунку Макаєва двічі, Бондаря, Павленка та Якуніна). На що донеччани відповіли лише одним голом Николенка.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 8-2 і матч-відповідь, який відбудеться 5 травня на майданчику наших суперників перетворюється на просту формальність. Не подумайте, що відіграти 6 голів Ресурс не може, просто не в такому стані якому знаходяться сьогоднішні суперники.

А одна із ключових ігор чемпіонату відбудеться вже 12 травня. У цей день львівська Енергія на своєму паркеті прийматиме івано-франківський Ураган.

Львівській команді втрачати очок не можна як і гостям із Франі, які боряться за бронзові медалі чемпіонату.

Вперед, Енергія до перемоги.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 26.04.2012 пише:

    Так би Карпатам з донецькими клубами грати.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*