На нас чекають тривалі вихідні дні - Блог про Львів

На нас чекають тривалі вихідні дні

Можна і порибалити

Доброго ранку, Україно, а саме Львів. Прямо як радіо-Воробус. 😀

Сьогодні п’ятниця, 27 квітня, надворі світить сонечко, і навіть не хочеться у такий прекрасний день щось робити. Одне хочеться – взяти вийти на вулицю, сісти на сонечку і милуватися його проміннями або ж дівчатами, які ходять у коротких спідничках.

Ще б пак, погода хороша, чого не насолодитися теплом.

Люди скажуть, що не так то довго і залишилося до вихідних, якихось 7-8 годин і вже знову субота, неділя і можна відпочити, але це не так. Далеко не так.

Як це не банально звучить, але в суботу також нам всім з вами прийдеться йти на роботу і працювати. Це не Євро-2012, не Чорнобиль і не день Іванова, а просто згодом ми будемо відпочивати цілих чотири дня.

Причина – 1, 2 травня Україна святкує день міжнародної солідарності трудящих. Чому б не відпочити.

Ці святкові дні випадають, відповідно, на вівторок та середу, а отже влада робить вихідним ще й 30 квітня. Таким чином, робочий день з 30 квітня переноситься на суботу, 28 квітня.

І це ще не все. В травні на нас всіх чекає ще один вихідний, а саме 9 травня (День перемоги). Одразу ж згадується що було минулого року на Пагорбі Слави. Він випадає в середу, а отже маємо додатковий відпочинок – можна десь виїхати на природу.

Також читайте:   City4Love – нове місто-держава «розвиненого» Євросоюзу

Тому, в суботу, 28 квітня можна і попрацювати, згодом будемо лінуватися, хоча це ще як сказати.

Кожного року, знаю по собі, на травневі свята люди їздять саме на вихідні у села, щоб посадити городи, щоб згодом восени зібрати урожай. Так воно і буде цього року.

Хто не має городу, той може сміливо їхати відпочивати у гори. На озера думаю ще рано, бо вода не така вже і тепла.

Що прогнозують синоптики?

Як повідомляє сайт пана Марсело, який нагадаю ще жодного разу не підводив і завжди казав правильний прогноз, починаючи від вчора і до наступного четверга, синоптики прогнозують теплу погоду, без опадів і це найголовніше.

Температура повітря буде коливатися у межах від +8-10 вночі і до +22-27 вдень. Так, так, в суботу, неділю та понеділок прогнозують таку високу температуру.

Що залишається побажати вам, шановні читачі блогу, хорошої погоди і файних вихідних.

Відпочивати ж колись також треба.

Насамкінець, пропоную послухати цікаву пісеньку, яка має підняти вам настрій перед вихідними:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*