Погляд на транспорт у Львові або як він дістав Воробуса - Блог про Львів

Погляд на транспорт у Львові або як він дістав Воробуса

Транспорт у Львові

Минуло вже майже чотири місяці як запрацювала нова транспортна система у нашому місті. Комусь вона подобається, комусь ні.

Принаймні останнім часом чути все менше і менше скарг від мешканців нашого міста на транспорт. Але, це нічого не означає. Можливо просто людям вже все так набридло, що вони вже навіть не хочуть про той транспорт говорити.

Люди є люди, а ось Воробуса сьогодні цей транспорт так дістав, що просто навіть би написав якийсь матюк, але буду все-таки культурним.

Розповім як я їздив сьогодні. Справа у тому, що саме 24 квітня вашому автору треба було покататися Львовом. Десь читав, що у Винники перестали їздити великі автобуси, але думав що це не правда. У коментарях багато чого пишуть, але коли переконаєшся на власній шкурі, то все взнаєш.

Так от, був у Винниках і цього автобуса №5а не бачив, хоч свічкою світи. Добре, що приїхало старе добре 36 і я таки від’їхав. Коли вже їхав у центр, то побачив 5а, але не таке як було колись велике, а звичайне маршрутне таксі. По якій причині познімали ті великі автобуси?

Подібна ситуація є і на радіальному маршруті №2а. Великі автобуси зняли, натомість поставили маленькі. Читав, що причиною цьому послужило те, що водіям важко повертати.
Не смішно? То виженіть тих водіїв. Чомусь 4а на Сихів їздить і нормально повертає, а тут не можуть.

Також читайте:   23 березня у Львові пройде Хресна Хода

Що ми маємо? Звичайні маршрутки набиті і можна і не влізти, коли вона приїздить. Принаймні так як я їхав сьогодні – це в ніякі рамки не вкладається. Ви скажете, що треба було не сідати. Та воно то так, але ж поспішав на роботу.

Заходжу у трамвай, якийсь чувак передає 100 гривень на 2 квитки. Це ж треба бути таким унікалом. Коли вже ці студенти нарешті будуть думати і куплять собі пачку квитків і не будуть лізти на передні двері?

До слова про трамвай. Якийсь чудак як став на вулиці Київській своїм авто, то всі трамваї по зупинялися. Корки, люди нервуються, а він собі пішов по справах. Весело((((

Хотів вже навіть похвалити транспорт у нашому місті, але не буду. Великі автобуси – це добре, покращилися умови проїзду, але є такі місця, де поки заїдеш, можна вмерти.

Недаремно Марсело казав, що поки не введуть електронного квитка і не перестануть кожного дня щось змінювати у розкладі руху – порядку не буде.

Дістав мене сьогодні цей наш транспорт. Треба купляти собі якогось мопеда.

Все, пішов я відпочивати… Завтра сподіваюся буде краще.

А як вам наш транспорт у Львові?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 24.04.2012 пише:

    Воробус явно не в гуморі. 🙁
    щодо транспорту, то бардак є, то як пощастить. На мою думку швидше ремонти треба робити

  2. Архіваріус 25.04.2012 пише:

    Воробусе, навіщо тобі мопед. Купуй ровера і не матимеш ніяких проблем з транспортом. Заодно і здоров’я поправиш.

  3. 1 26.04.2012 пише:

    приїхали до львова старша француженка і її студент.
    троха сі бояли. бандитів. студент каже пані – не бійтеся, в мене чорний пояс по карате.
    а як сіли в маршрутку – хтось 50 гривень передає з задніх дверей.
    тут вони і офігіли. в парижі таке неможливо.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*