Цирк по-львівськи або хто ходив в суботу на “Арену Львів” - Блог про Львів

Цирк по-львівськи або хто ходив в суботу на “Арену Львів”

Хто ж гратиме на цьому стадіоні?

Євро-2012 наближається. Завершуються останні приготування у містах-організаторах і не тільки. Ціни на готелі йдуть вверх, вулиці ще ремонтують, а за квитки вже питаються навіть ті, що ніколи той футбол не бачили.

Одним словом, весело.

Багато хто зараз скаже, що Воробус вже дістав з тим євро, що пише і пише про нього що воно наближається і наближається. То ж все до євро, як казав пан Марсело. 🙂

Про цю подію ну аж свербить написати, бо я ще такого не бачив. Отже, поїхали.

Як відомо, вчора у Львові мав бути великий футбол. І грати мали не Карпати, а друга команда нашого міста – Фк Львів, який змагається у першій лізі.

«Арена Львів» пустує, а отже саме цю команду мали впустити на цей стадіон, щоб вони зіграли із своїм суперником – грізним запорізьким Металургом, який до слова, мчить у «вишку».

Задовго до початку цього поєдинку багато людей говорило про цей футбол, що нарешті побачать новий стадіон, що квитки роздають по організаціях. Воробус навіть сам вже задумався, може то піти на гру? Субота, хороша погода, плюс би побачив як там все би перевіряли до євро.

Хто не знає, то скажу, що завдяки цьому футболу і великій кількості вболівальників влада мала намір перевірити як працює аеропорт, як справа із маршрутками, з напливом людей і так далі.

Також читайте:   Концерт Blank&Jones у Львові

Все вроді добре, але буквально за день до поєдинку вся громадськість дізнається що Фк Львів відмовляється грати на «Арені Львів» через якийсь там форс-мажор і гру буде проводити на стадіоні «Україна».

А квитки, які роздали людям, будуть перепустками на футбольний поєдинок дитячих команд. При всій повазі до дітей розумію, що люди не підуть на таку гру, принаймні одразу ж почув від знайомих, що футбол на вечір суботи пішов у сторону, краще гуляти центром чи сидіти у кабаку.

Кого ж тоді перевіряли організатори? Взагалі хтось на цьому футболі був? А задіяли стільки автобусів, дорогу на Стрийській перекрили, що ваш автор на авто змушений був їхати через Сокільники.

Цирк та й годі. Я не знаю, до яких пір ми будемо так робити. Ну якщо вже сказали, що будете грати, то грайте, а не переносіть в останній момент гру на інший стадіон.

Фк Львів таки програв із розгромним рахунком своєму супернику, але факт залишається фактом, що ми перевіряли і кого? Для кого були виділені стільки автобусів, а натомість на вулиці маршрутки їздили з великим інтервалом.

Буду радий почути від очевидців поєдинку на «Арені Львів» історію про тестування всіх служб до майбутніх матчів, якщо такі очевидці є.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. NeoLanser 29.04.2012 пише:

    Безпорядок якийсь занадто розгорнутий. Жаль викликає така ситуація.

  2. Архіваріус 29.04.2012 пише:

    Це все нагадує мені нашу верховну раду. Багато слів і більш нічого…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*