Вуличні перегони на Дорошенка? - Блог про Львів

Вуличні перегони на Дорошенка?

А такі можуть бути наслідки

Свого часу Воробусу багато говорив про те, що треба кидати ці маршрутки, трамваї і тролейбуси і купляти собі мопеда або як нема багато грошей, то хоча б велосипед і не бути ні від кого залежним.

Схоже, багато хто прислухався до моїх порад, бо вчора бачив тих мотоциклів стільки, що аж подумалося, невже модна на авто зникла?

Що так зацікавило вашого автора, що сподобалося, а що ні читайте далі.

Те, що мопеди, мотоцикли – хороша річ ніхто не спорить. Купив, заправив, завів і поїхав собі та і можеш зупинитися де хочеш. Дуже популярним є згадуваний вид транспорту у селах. Там, якщо кавалер не має мотоцикла, то він не кавалер і жодна дівчина його не захоче.

Село є село, там менше транспорту, менше людей і є де розігнатися. Щодо Львова, то тут дуже на них і не поїздиш, але унікали також є.

От вчора вашому автору довелося побувати на вулиці Дорошенка. Як відомо, це центральна вулиця міста і по ній ходить дуже багато людей, за автівки я вже мовчу. Нічого проти мотоциклів не маю, але ж треба совість мати.

Оці водії влаштували на цій вулиці такі собі гонки на виживання, чи як їх можна ще по-іншому назвати. І це при тому, що там їздять і авто, і трамваї і деколи люди переходять дорогу.

Також читайте:   Трамваї знову їздять на вокзал

Поки я був на вулиці Дорошенка, а це десь хвилин може сорок, то мотоциклісти не те, що їхали, а летіли зі швидкістю більше ста кілометрів туди і назад, разів так з 5-6.

Хіба це нормально? Мій знайомий ще сказав, що кинути в нього палкою якоюсь нехай заспокоється чи що? Людей ж багато, не дай Боже йому втратити керування чи наїхати на яку-небудь ямку. Не хочу навіть думати щоб то було, а з боку є магазини, літні столики і так далі.

Виникає питання? Де наші улюблені даішники? Чого вони не штрафують згадуваних вище мотоциклістів? Напевно так виходить можна їздити.

Йду далі, проспект Свободи, те саме. Накупили собі мотоциклів і летять просто. Якби ж то не злетіли у повітря де часом.

Чесне слово, все це нагадує вуличні гонки із відомого фільму «Форсаж». Там, нагадаю, вночі люди збиралися на великих вулицях і змагалися на гроші хто ж кращий. Можливо наші мотоциклісти також передивилися цей фільм?

Дурдом усюди, починаючи від магазинів до ринків, від маршруток і водіїв транспортних засобів.

Менталітет треба міняти, поки не пізно.

Яка ваша думка, шановні читачі блогу, по цьому питанню? Мають бути такі гонки чи, все-таки хтось має обмежувати гонщиків від подібного?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 27.04.2012 пише:

    Воробусе, міняй місце проживання – дуй на село, там набагато спокійніше. 😀

  2. black0wolf 27.04.2012 пише:

    В мене під вікнами майже кожен день гасають.

  3. NeoLanser 27.04.2012 пише:

    Ну гасати можна багато де, але бажано задумуватись над місцем гасання. Нічний стрітрейсинг по вул. Стрийській теж не дуже гуд, але хоть дорога тоді пуста, майже. А тут то вже відверте хамство.

  4. bachkur 27.04.2012 пише:

    о знову ті ненормальні на донорциклах розїздились 8)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*