18 маршрут у Львові: вверх і вниз? - Блог про Львів

18 маршрут у Львові: вверх і вниз?

18 маршрут у Львові

Цирк із маршрутками у Львові продовжується. Чи то мені так випадає нагода їздити, чи то люди вже не звертають увагу на бардак із транспортом.

Про те, що частину вулиці Личаківської та Пасічної закрили на ремонт ми вже інформували. Навіть більше, тему занедбання парку біля пагорба Слави вже підняли ледь не всі ЗМІ.

Сподіваємося ситуація буде врегульована і парк таки не знищать через якийсь там ремонт дороги.

Про що будемо говорити сьогодні? Про маршрутки, а саме які цирки там відбуваються. Вчора вашому автору треба було заїхати у такий район Львова як Кривчиці. Колись туди ще за царя Гороха їздила 32 маршрутка.

Із зміною транспортної системи, її перенумерували на №18. Це не суттєво.

Отже, сідаю я в центрі на цей маршрут, даю традиційні дві гривні, на що водій мене питає, цитую: «А вам квиток давати?».

О_о, який квиток, невже ще один маршрут став радіальним? Та і тут варто згадати ці радіальні маршрути. Люди вже до них звикли, але як це часто трапляється одразу ж і відвикли. Ремонти у Львові продовжуються, маршрути змінили, кому той талон тепер треба? Сподіваюся, з часом це зміниться.

Повертаючись до теми 18 маршруту, ваш автор сказав та давайте той квиток. На квиток я не дивився, взяв у руку, сів і ледве не зомлів глянувши на «тікет».

На папірчику писало не квиток, пересадка чи ще щось, а просто «вверх». 😀 Куди вверх, за ким вверх, нічого не зрозумів. Питаю людину що біля мене сидить що це таке, але він не знає.

Також читайте:   З 18 грудня у місті Львові подорожчає проїзд у маршрутках

І лише через декілька хвилин добра жіночка мені пояснила, що таким чином я зможу в кінці Личаківської знову ж таки пересісти на 18 маршрут і платити за нього вже не буду.

Чого я маю пересідати, куди, для чого? Личаківську закрили на ремонт, Богданівська вже давно на ньому і великі автобуси 18 маршруту там не можуть заїхати. Тому, люди мають по десять раз пересідати на 18 маршрут, щоб заїхати у Кривчиці.

Відповідно, якщо людина їде з Кривчиць, то їй дають папірець зеленого кольору і пише «вниз». На верху Личаківської вона пересідає на «лайнер» і вже не платить.

Хоч Воробус і мало вживає алкогольні напої, але без чвертки тут не обійтися. З першого разу нічого не зрозумієш. 🙂

Ось такі от справи. Ще раз спитаю, може хто прочитає із влади.

КОЛИ ЗАВЕРШАТЬСЯ ЦІ РЕМОНТИ? КОЛИ ЗРЕМОНТУЮТЬ ВУЛИЦЮ БОГДАНІВСЬКУ?

Євро мине, а ремонти і на далі будуть?

P.S. До речі, 18 маршрут ще унікальний тим, що тут може бути великий інтервал руху. Друг прийшов наверх, дав папірець, а маршрутка все не їде і не їде. Виявляється водій буде чекати доти, поки знизу не приїде автобус і люди з нього не пересядуть.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 8 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 11.05.2012 пише:

    Але Воробус взяв пів літри і зміг у всьому розібратися. Бо з чветкою дійсно важко у чому-небудь розібратися. 😀

  2. Stakeholder 11.05.2012 пише:

    вгору-вниз :facepalm: таке враження що це не Львів, а Верховина

  3. Архіваріус 11.05.2012 пише:

    Stakeholder, Я був на Верховині, там дуже гарно. 🙂

  4. Stakeholder 11.05.2012 пише:

    Архіваріус, а я сказав що там погано?

  5. Vorobus 11.05.2012 пише:

    Stakeholder пише:

    Архіваріус, а я сказав що там погано?

    Архів там пив горілку. 😀

  6. богдан 11.05.2012 пише:

    Воробус ;євро мине а ремонти далі будуть; Після євро починаючи з липня буде дуже багато ремонтів доріг, будуть ремонтувати дороги по яких їздять 2 і 6 трамвай- це такі дороги: чернівецька,коперника,бандери,личаківська від мечнікова до пасічної,городоцька від оперного театру до церкви анни ,хмельницького,замарстинівська,гайдамацька,промислова.Також буде ремонтуватись городоцька від мотозаводу до кульпарківської,вся вулиця пасічна до зеленої, вулиця богданівська ,вулиці антоновича і героїв упа, сяйво і ще вулиці червоної калини і стуса.Так що прийдеться воробусу і всім людям до кінця 2012 року багато раз пересідати в маршрутках

  7. Архіваріус 11.05.2012 пише:

    Stakeholder, Так Воробус всім незадоволений, ремонтами, дорогами, маршрутками і т.д. А на Верховині, на превеликий жаль, напевно не був. Воробусе, перебирайся на Верховину, там проблем з дорогами та транспортом не має. Їздять там не фірах і без всяких графіків, і ніхто не скаржиться. 🙂

  8. Vorobus 11.05.2012 пише:

    Архіваріус, якраз на Верховині був і не один раз. 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*