Додаток AniWeather для браузера Mozilla firefox - Блог про Львів

Додаток AniWeather для браузера Mozilla firefox

AniWeather

Погода за вікном ніяк не вгамується. Літо наближається, а температура повітря якби надворі був не травень, а листопад. До цього всього варто додати дощ, який падає із самого ранку і не припиняється.

А так хочеться вже одягти білий одяг, полежати на сонечку чи поїхати у мальовничі Карпати і подихати свіжим повітрям. Хтось скаже, що можна і в таку погоду їхати, але це не цікаво. Приїдеш весь у болоті, не поплаваєш, хіба що настрій собі ще гірше зіпсуєш.

Одразу ж собі згадав як одного разу Воробус був в горах і заліз в дощ на гору за грибами. Сміху було, коли пішов проливний дощ, а Воробус злізти не міг. Колеги вже навіть думали викликати повітряні сили. 😀

Вступ вступом. Про що ж будемо говорити сьогодні? Кілька днів тому на блозі Воробуса буда опублікована стаття про додаток погоди у вашому браузері. Називався він – forecastfox.

Порадив мені його поставити пан Марсело, який є гуру в інтернет-питаннях. Вчора ввечері мені знову ж таки довелося побалакати з цим паном і він мене спитав наступне: «Горобус, а тобі не здається що цей додаток не правильно показує погоду, принаймні
температуру він точно занижує».

Є таке, сказав ваш автор і ми спільними зусиллями вирішили позбутися цього додатку. Опади він показував то добре, але температуру завжди треба було доплюсовувати кілька градусів. А якщо забудешся і вийдеш на вулицю в шортах а там холодно? Що буде тоді?

Також читайте:   Додаток "Спитай у Пауля" В Контакте

Нам треба оптимальний прогноз погоди.

І знову ж таки допоміг з вирішенням проблеми – доблесний Марсело. Цей пан порадив поюзати новий додаток до фаєрфокса, який має назву – AniWeather.

Його як і forecastfox можна знайти у пошуку. Отже, знаходимо додаток, додаємо на свою сторінку, встановлюємо, перезавантажуємо браузер і перед вами з’являється вікно із налаштуваннями.

Що у ньому можна вибрати? Перш за все, радив би видалити міста по замовчуванню і додати ваше місто. Наприклад, якщо ви вибираєте Львів, то пишіть так – L’viv.

Температуру та швидкість вітру можна вибирати у різних одиницях.

Іконки? Особисто я вибрав прогноз погоди на два дні. Там якщо добре налаштувати, то можна вибрати і на п’ять днів вперед.
Розмір анімації я вибрав 800 і іконки з погодою відображаються справа у верху.

До речі, якщо ви натискаєте згодом після перезавантаження браузера на цю іконку, то прогноз погоди з’являється на цілому екрані, що досить зручна річ.

Поки додатком задоволений, принаймні температуру поки що показує таку як у мене на термометрі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 17.05.2012 пише:

    що цікаво так це те що розробники forecastfox написали, що інформацію про погоду він бере з сайта accuweather.com, і на цьому сайті з показниками було все ок, в той же час у додатку температура нижча на пару градусів, помилилися у формулі, що конвертує фаренгейт у цельсій? 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*