Футбол. Україна 4:0 Естонія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Україна 4:0 Естонія (відео)

Все йде за планом

Євро-2012 наближається. Вже 8 червня стартує головне футбольне змагання року, яке, нагадаю, відбудеться на полях України та Польщі.

Тема Євро напевно зараз стала найпопулярнішою темою у всіх засобах масової інформації. Ремонти, готелі, аеропорти, команди, страйки, фан-зони. Про це все зараз активно говорять.

Як не прикро, а сам футбол трохи відійшов на другий план, а дарма. Вболівальників футболу перше за все цікавить питання наскільки готова українська дружина до чемпіонату.

Як це можна дізнатися? Правильно, із товариських поєдинків, які команди-учасниці євро якраз проводять у ці дні.

Україна теж не дармує, а вчора провела товариський матч із командою Естонії. Чесно вам скажу, переглянувши цей двобій не отримав жодного задоволення. Естонці були явно слабшими за нас і вони лише думали якби то завершити якнайшвидше цей поєдинок.

Виникає питання? Навіщо грати із таким командами? Звісно, що нічого проти естонців я не маю, але вони явно не дотягують до нашого рівня.

Перед матчами Євро-2012, де ми нагадаю зіграємо із сильними збірними Англії, Франції та Швеції хочеться суперника такого, щоб дійсно нас проекзаменував по повній програмі.

Ну от дивіться. Головний кіпер України Шовковський травмований, його має замінити кіпер Шахтаря П’ятов, а хіба йому вчора били по воротах? За всю гру було ударів два і не більше. Як людина може отримати практику?

Також читайте:   Футбол. Польща 1:3 Україна (відео)

Сама гра. Як я написав вище, вона пройшла за повного домінування наших співвітчизників. Українці з початку поєдинку заволоділи ініціативою і раз за разом турбували кіпера наших суперників.

Як наслідок, до перерви Україна забила тричі. Відзначилися – Ярмоленко, Гусєв та Воронін.

Після перерви справу довершив Мілевський, який вдало завершив комбінацію своїх партнерів.

Що ще запам’яталося? Супермега момент Вороніна, коли він не влучив у пусті ворота із метра і моменти Селезньова, які цей форвард марнував раз за разом у другому таймі.

Звісно, ми і так перемогли, але вже в офіційних матчах кожен реалізований момент буде на вагу золота.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу нашої збірної із рахунком 4-0. Попереду в команди, яку тренує Олег Блохін ще кілька товариських матчів, один з яких відбудеться вже цієї п’ятниці. Нашим суперником буде збірна Австрії.

Насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: sport.oboz.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*