Підсумки весняного Кубка Львівщини з міні-футболу

Львівгаз перемагає

Завершився весняний кубок Львівщини з міні-футболу серед аматорських команд. Цікаво було хто ж переможе.

Сьогодні вашому автору довелося побувати на закритті змагань. Як завершилися поєдинки, хто став володарем Кубка та багато іншого читайте далі.

Отже, після того як команда Воробуса ЛДУВС у 1/8 фіналу програла команді «Зелені грифони» із мінімальним рахунком 1-0, відчувалася якась ностальгія за цим турніром. Хотілося зіграти ще, але що поробиш, програли то програли.

Чесно скажу, не планував їхати на вирішальні поєдинки цього турніру, але мій колега таки мене переконав.

Окрасою сьогоднішнього дня став півфінальний поєдинок у якому зустрічалися два фаворити цього турніру – команда Львівгаз та Shisha-club. Поєдинок вдався на славу і до кінця гри трималася інтрига. Ще б пак, по ходу гри Львівгаз «горів» 3-4, але таки вирвав перемогу 5-4.

Дався взнаки досвід гравців Львівгазу, які вже понюхали пороху вищої ліги.

У другому півфіналі між собою зустрілися 1000+1 ніч та Chicago. З першою командою довелося грати нашій команді. «Тисячка» має у складі молодих гравців і вони досить добре рухаються по полю. Chicago ж бачив вперше. Чув що команда грає у п’ять польових і ось нарешті довелося побачити їхню гру.

Що можна сказати? Тактика у п’ять польових це добре, але якби гравці «Тисячки» попадали у пусті ворота, то давно би вже зняли всі питання про переможця. А таки не зняли і програли.

Також читайте:   Екстра-ліга: поповнення буде?

По ходу матчу 1000+1 ніч вигравала у три м’ячі, але їхні суперники таки відігралися. У Chicago у складі є такий гравець як Галамага. Людина знає що таке футзал і під кінець гри, як і у серії пенальті саме він допоміг своїй команді перемогти.

А ось матчі за третє місце і фінал розчарували. Не такого очікували вболівальники, які зібралися «Медику».

У матчі за третє місце Shisha-club розбила «Тисячку», якщо я не помиляюся із рахунком 9-1. Помітно було що гравці останньої команди були сильно розстроєні результатом півфінального поєдинку і здалися без бою.

Щодо фіналу, то він також розчарував. Проти «Львівгазу» можна грати, але ж не у відкритий футбол? Пацани з Chicago вирішили таки зіграти у відкритий футбол. Я розумію, у їхньому складі є багато футболістів, але ж команди на полі не було.

Опитні гравці «Львівгазу» каменя на камені не залишили від свого суперника. 14-2, є чому вчитися. Можливо якби вони грали проти захисної команди, то проблеми би були, а так…

Вітаємо «Львівгаз» із завоюванням весняного Кубка.

Загалом турнір мені сподобався, на ньому я зустрів багато нових друзів. Дякуємо організаторам. Якщо випаде нагода команда Воробуса ЛДУВС знову буде брати участь у подібних змаганнях.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. прочитав назву статті так “підсумки весняного кубка львівщини з міні-БІКІНІ” 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*