Ремонт вулиці Пасічної: повний дурдом - Блог про Львів

Ремонт вулиці Пасічної: повний дурдом

І знову ремонти

Багато людей мені говорять, що люблю писати про наш транспорт. А як про нього не писати якщо з ним завжди був бардак, а зараз став ще більшим.

Вчора Воробус вкотре у цьому переконався. Ваш автор поступово почав звикати до нової транспортної системи, але влада міста знову все змінила і тепер навіть чорт голову зламає що куди їде.

Вже напевно всі знають, що вулицю Пасічну закрили на ремонт. На перший погляд нічого особливо, але це лише так здається. Повний дурдом, саме таким словом можна охарактеризувати все що там робиться.

Вчора вашому автору треба було заїхати на вулицю Пасічну. Що я роблю? Іду на вулицю Личаківську щоб сісти на будь-який транспорт і туди доїхати. Стояв хвилин сорок і ні на що сісти так і не міг.

Маршрутки переповнені і я навіть уявив на хвилинку що Львів – це Індія, де всі їздять на даху.

Пасічна закрита на ремонт, маршрутки тепер їздять хто як може. Де ви таке бачили, щоб маршрутка їхала зі Сихова, заїздила на Майорівку, а потім поверталася назад і їхала в центр. Це ще треба так придумати.

Вулиця Зелена вся у корках. Там тепер треба їхати годинами.

Так, ремонти деколи треба робити, але ж не такими темпами. Йшов вчора дорогою, де робиться ремонт. Так от, ніхто там не поспішає нічого робити. Єдине, що мене зацікавило, так це те, що розбили усюди тротуари. Навіщо???????????? Так, щоб було?

Якщо ремонт робити, то треба його робити у якнайшвидші терміни, можливо цілодобово вночі. А хто хоче платити працівникам вдвічі більше? А так ніхто не спішить.

Також читайте:   23 березня у Львові пройде Хресна Хода

Шкода мені людей.

Чому я не міг доїхати? Так ремонт зачепив і вулицю Личаківську. Тепер щоб заїхати у Винники, треба їхати через дорогу у Кривциці. Весело….

Кілька маршрутів зняли, людей багато, ой як це все набридло.

Тому і не дивно, що по Личаківській мало що їде. Всі автобуси якщо і їдуть, то повертають на вулицю Мечнікова.

Трамвай? Хіба він один єдиний рятує, але і він погано їздить. То інтервал руху 5 хвилин, то хвилин двадцять.

Як приїздить цей трамвай, то там не те що стати, а залізти неможливо. Весело…

Як тільки уявив, що люди там їздять кожного дня і так мучаться, то страшно стає. Ок, трамвай доїздить до початку Пасічної, а далі починаються перешкоди.

Весь тротуар в болоті, нема де перейти, машини їздять через парк. То ж треба бути яким розумним, щоб їхати парком, де діти гуляють із дітьми, все знищити, а потім казати що у нас все занедбано.

Якщо не вірите в це, то сходіть в район пагорба Слави десь так година десята вечора і все самі побачите.

Перешкоди стоять, але це для водіїв не проблема. Можуть їхати і по траві, вони ж ні з ким не рахуються. Головне заїхати….

А ремонти і на далі тривають і не знати коли вони завершаться. Повний дурдом….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*