Весілля і з чим його “їдять” - Блог про Львів

Весілля і з чим його “їдять”

І Воробус буває на весіллях

Всі ми любимо ходити на весілля адже там завжди є з ким потанцювати, можна попиячити, повеселитися і так далі. І, найголовніше, все-таки ви вітаєте своїх родичів, друзів чи просто сусідів із їхнім одруженням.

Але, не завжди весілля – це прикол. Отак сидиш ти вдома, маєш роботу, кохану людину, живеш собі спокійним життям, аж тут приходить весілля. І починається…

Гей, забава, забава аж до рання, забава цілу ніч.

Нічого поганого скажете ви, але ж ні. Бувають різні випадки, такі як:

1. Бійки.

Кажуть, що це не справжнє весілля, коли їх нема. Приходять гості вроді всі культурні, спочатку співають, веселяться, танцюють, а згодом можуть і побитися. Переважно бійки відбуваються у селі.

Весілля у селі має таких людей як запорожці. Це люди, які на весілля не запрошені, а згодом приходять під нього щоб їм дали випити і відповідно закусити. Саме із цими людьми бувають незрозумілі ситуації.

2. Ревнощі.

На весілля приходить багато людей, серед них є як дівчата так і хлопці. Починаються танці, конкурси, відповідно всі у них беруть участь. А потім можуть чоловіки приревнувати своїх жінок. Що далі? А це вже треба повертатися до пункту №1.

Чи варто це робити? Звісно що ні, хоча і на весіллях як і будь-де на інших забавах люди знайомляться і все може бути.

Також читайте:   Увага!!! Чорний ящик

3. П’янки.

Дуже мені подобається фраза, що людина не скоти…а і більше відра випити не може. Виявляється може. Гості бувають різні, напоїв там є багацько і поки все не вип’ють додому не підуть.

Звісно, що є і такі гості, що не п’ють нічого, але таких малувато. П’ють, п’ють, аж поки горілка, вино, коньяк не закінчуються, вже тоді йдуть додому.

4. Розбиті мешти та інше взуття.

Хто любить танцювати, а танцювати – це завжди класно, тому треба брати дві-три пари взуття на весілля. Коли є польки, то всі так гуляють, що аж жити хочеться. Єдине, що можна, так це зіпсувати взуття. Але, хто має досвід в галузі весілля, той може гуляти без взуття, а якщо бути точнішим – босим.

А скільки того життя? Можна і так.

5. Треба тиждень щоб відіспатися.

Безсонна ніч, організм не звик і згодом після весілля хочеться спати ще тиждень. Тут одразу ж згадуються дискотеки на які люди так часто ходять. Тут також цілу ніч не спиш, але до рівня весілля вони не дотягують.

Яким би не було весілля, на нього варто ходити, бо коли ми ще будемо так веселитися, побачимо багато рідних разом як не зараз?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*