Алкоголь і спека

Алкоголь і спека

Після кількох днів дощу тепло повертається, хоча це ще як дивитися чи цей дощ був, бо в деяких областях України, а особливо в районах Криму дощу і нема. Та сьогодні не про це.

З приходом тепла багато людей все більше практикують виїзд на озера, річки, водоспади, моря. Звісно, що сам і з пустими руками туди не поїдеш, тому заздалегідь організовується компанія, береться з собою їжа і звісно що алкоголь.

Як же без нього? Люди відпочивають, вживають алкогольні напої, а потім скаржаться, що комусь стає погано, піднімається тиск, сонячний удар і так далі.

Спека і алкоголь – це речі не сумісні і це потрібно запам’ятати. Знаєте як колись казали, що якщо ти щось живаєш чи їси не у великих дозах, то це нормально, а ось коли йде перебір, то самі розумієте – це до добра не приводить.

Скільки було випадків, що люди топилися в озерах, морях і навіть річках. Так, причини смерті були різними: це і відсутність навиків плавання, проблеми зі здоров’ям, алкогольне сп’яніння. Перші пункти не радують, а останній і взагалі вводить у стан шоку.

Як це так, людина поїхала відпочивати здоровою, а потім може і взагалі більше ніколи не приїхати. А такі реалії життя. Досить часто проблеми із алкоголем виникають у підлітків. Вони хочуть показати, що круті, що випити можуть скільки хочуть, що всім дають фори, а насправді все може завершитися трагічно.

Також читайте:   Карантин в Україні. Ситуація в Запоріжжі

Одного разу, пам’ятаю, бачив як компанія молодиків на пекучому сонці пила горілку і то так багато. Не знаю що з ними було далі, але я собі лише уявити можу. Та піди попий пивка стаканчик якщо аж дуже спека, але не більше.

Ну можна пити, але вже на сто відсотків знати, що ти не полізеш у воду, що не будеш сидіти на сонці…

Чому алкоголь і високі температури – це не сумісні речі? Алкоголь – це взагалі зло і хто його придумав. Але ж, люди його п’ють і від цього отримують задоволення.

Щодо спеки, то коли ви вживаєте алкоголь у надмірних дозах, то може підвищитися тиск, виникнути спазми. От вам і проблеми із плаванням. Люди можуть вміти плавати, а у воді стане погано і тоді дай Боже щоб тебе врятували.

Якщо будете вживати багато алкоголю, то в організмі може відбутися зневоднення, а що буде згодом, то вже навіть не хочу говорити, самі догадаєтеся.

Якщо таки вже вживаєте алкоголь, то принаймні багато запивайте водою, добре закусуйте, не бавтеся у фраєрів, бо здоров’я вам ніхто не поверне.

А насамкінець додам – гарного всім відпочинку!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*