Де купити палатку? - Блог про Львів

Де купити палатку?

Ось такий от намет

Літо наступило, сонечко, дощів нема, а отже в будь-яку секунду, хвилину, годину можна подзвонити до друзів та організувати поїздку у якесь чудове місце чи похід у гори. Звісно, так як на вулиці спека, то і спати у будиночках не хочеться, тому багато хто спить на вулиці.

Не під деревом, як ви подумали, а у наметі. На вулиці може бути ведмідь, вовки, а так в наметі закриєшся, а ще якщо дівчину будеш мати біля себе, то життя вдалося.

Найближчим часом Воробус має їхати якраз у таку поїздку із наметами. Так от, а останнього у нього нема.

Ви спитаєте а як же я їздив минулих разів? Та якось їздив, до когось залазив у палатку, а там вже ніхто мене не виганяв. 😀 Тепер ситуація зовсім інша і треба палатку, бо народу багато і невідомо чи всі помістяться.

Яку палатку вибрати? Де її купити? Саме це питання зараз у мене на порядку денному.

Є палатки різні: одномісні, дво-, трьо і так далі. Звісно, що можна купити велику і потім всіх туди засувати, але чи це потрібно. Думаю, що одно- чи максимум двомісної палатки мені вистачить.

Яка ціна? Та приблизно до 200 гривень. Кажуть, що це не намет, а повна фігня, але на літо згодиться. Взимку Воробус у наметах не спить, а ховається в автобус. 😀

Також читайте:   Похід Воробуса й компанії на гору Молоду. День перший

Де я пробував шукати? Пам’ятаю свого часу був у супермаркеті, то там біля кас були товари для туризму. Візьми тоді палатку і мав би спокій на весь час, а тоді я щось полінувався.

Спробую сьогодні-завтра туди з’їздити і глянути що там і до чого.

Нещодавно колега казав мені, щоб я поїхав у МЕТРО, там асортимент великий і можливо вдасться купити палатку таку як я хочу: не велику, не дуже дорогу і щоб вітер не дув. 😀

Інтернет. Ви знаєте, також хороший варіант пошуку палатки, але щось я з самого ранку шукав, шукав і все невдало. Можливо погано шукав? Хоча, тут дешевих палаток нема, якщо замовляти, то вже щось дорожче.

Ринки. Колись пам’ятаю також бачив туристичне спорядження на них, але вже не пам’ятаю де. Знайомий казав поїхати на ринок «Південний». Там напевно точно має бути туристичний відділ, інша справа які там ціни, бо як я вже казав палатки є різні. 🙂

Воробус поїхав шукати палатку, можливо вдасться щось знайти, а ви якщо знаєте де можна щось подібне купити – пишіть у коментарях, буду дуже вдячний за будь-які пропозиції.

Дякую за увагу!!

P.S. Якщо ж намета не знайду, то прийдеться проситися до дівчаток, може хтось прийме. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Пилип Арсенійович 23.06.2012 пише:

    В Метро бачив палатки, є і за 90 грн. і за 130 і є дорожчі. 😉

  2. jeco 23.06.2012 пише:

    Тижня два-три тому бачив таку палатку, як на фото, в епіцентрі, по акції за 99грн, можливо досі діє. можеш пошукати номер і подзвонити запитатися щоб не їхати:)

  3. PVS 24.06.2012 пише:

    “Нова лінія”. В їхньому “садовому центрі” точно така ж як на фото (це двомісна) – 90 грн. А одномісна ще дешевша.

  4. Vorobus 24.06.2012 пише:

    Купив палатку вчора біля Ашану в Практікері. 😳 😳 😳

  5. Архіваріус 24.06.2012 пише:

    Vorobus, А взагалі навіщо зальютному птахові палатка?

  6. Vorobus 24.06.2012 пише:

    Архіваріус, можу змерзнути))) :music: :music: :music:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*