Де відпочивати влітку? - Блог про Львів

Де відпочивати влітку?

І, все-таки, море

Що ж, шановні друзі!!! Воно таки наступило. Як ви мабуть здогадалися, мова іде про літо. Нарешті можна зняти ці набридливі куртки, светри, штани і вдягнути шорти, футболки, а можна і без них. 😀

Сезон відпусток розпочався, а з ним і сезон відпочинку у різних місцях, а це вже які вам до вподоби.

Ви вже відпочивали цього року? Я думаю, що все-таки більшість людей ще планує їхати відпочивати, але куди саме поїхати?

Воробус допомагає у всьому і допоможе і цьому питанні теж. Знаєте, пам’ятаю якось зустрів одного поважного пана. Чолов’яга вже розміняв 70 років і коли ваш автор його запитав, а кажуть ви їздили на гру Україна – Швеція? На що пан відповів, що і на цю гру теж. 😀

Де відпочивати влітку?

1. Вдома на дивані.

Варіант не з найкращих, але це ще як подумати. Гроші зекономиш, ніхто не буде казати тобі посунься, бо я також хочу прилягти на пляж і плюс будете мати спокійну атмосферу.

2. На озері, річці.

Похід, подорож на автомобілі, поїзді і ви вже біля водойми. Грошей багато витрачати не прийдеться і плюс поїздка буде не тривалою. В будь-яку хвилину можете взяти і поїхати додому. Як кажуть, головне щоб була природа і водойма.

3. Море.

Не знаю, чи є така людина що не любить відпочинку на морі. Море, тим більше для нас львів’ян завжди було екзотикою, бо ми звикли до дощів і максимум гір. Є варіанти поїхати на моря в Україні, а є і що можна поїхати за кордон. Принаймні так радить багато людей.

Також читайте:   Перлина гуцульських пам’яток - музей І. Франка у Криворівні

4. В горах.

Найулюбленіший варіант вашого автора. Спеки як такої там нема, повітря – чисте, а ще якщо є хороша компанія, то життя вдалося.

5. В селі.

А чим вам не хороше місце? Є завжди природа, сонечко, ставочок, де при бажанні можна половити рибку, тільки будьте обережні щоб не зловили самі себе. 😀

6. Ніде не відпочивати.

На жаль, є такі люди, що не мають змоги піти цього року у відпустку. Тому, прийдеться працювати, працювати і ще раз працювати. Для таких людей хіба що є можливість з’їздити кудись у суботу чи неділю.

Насамкінець, пропоную вам взяти участь у цікавому опитуванні саме на тему цьогорічного відпочинку:

Де Ви плануєте відпочивати цього літа?









Подивитись результати голосування

До речі, якщо ви зібралися десь на моря або за кордон – раджу нормальну турфірму “OTi tour”, яка знаходиться у Львові по вул.Чайковського, 20.

Подзвоніть по номеру (032) 261-35-70, там дві файні дівчини все Вам розкажуть. 🙂

Веб-сайт турфірми: www.otitour.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 18.06.2012 пише:

    У моря, у синего моря.
    Лежит на песке дядя Боря…

  2. vrubli 18.06.2012 пише:

    ну поки що результати доволі перспективні…. варіант “я буду на роботі ціле літо” має найвищу позицію…. веселе буде літо….

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*