Євро-2012 для Львова завершилося - Блог про Львів

Євро-2012 для Львова завершилося

Прощай, Євро-2012

Євро-2012 триває, але що дуже прикро вже без Львова.

Вчора відбулися останні поєдинки у групі «C», де, нагадаю, виступають чи то вже правильніше сказати виступали команди Іспанії, Хорватії, Італії та Ірландії.

Так от, у напруженому поєдинку іспанці таки дотиснули хорватів із рахунком 1-0, хоча до честі останніх вони відіграли дуже добре і якби фортуна була більше прихильнішою до них, то могли би вийти з групи і зробити мегасенсацію.

В іншому поєдинку цієї групи італійці, що називається, на класі, перемогли збірну Ірландії. Підсумок 2-0.

Таким чином, до чвертьфіналу із цієї групи виходять збірні Іспанії та Італії.

Сьогодні свій вирішальний поєдинок проведе збірна України. В Донецьку на полі «Донбас-Арени» українці прийматимуть англійців. Вмерти, але перемогти, саме таке завдання стоїть перед підопічними Олега Блохіна. Та про цю гру згодом.

Як відомо, в неділю Львів і Харків попрощалися із Євро-2012. Чому попрощалися? Бо, ці міста вже не будуть приймати ніяких поєдинків.

Вчора вашому автору довелося побувати у центрі нашого міста, то помітно, що людей там вже дуже мало, іноземці масово покинули наше місто, лише де-не-де можна зустріти німців чи датчан, які попивають пиво. Євро-2012 для Львова вже завершилося.

Фан-зона? Там також все дуже спокійно. Так, організатори проводять різні конкурси, грає музика, але людей мало, не те, що було перед чемпіонатом. Мій колега по роботі навіть пожартував, що нехай вже фан-зону розбирають і впускають 13 тролейбус на Топольну, бо щось мало їх там їздить. 🙂

Також читайте:   У Стрийському парку відновлять оранжерею?

Ще єдиний день, коли може бути наплив людей – це на матчі за участю збірної України. 🙂

Із завершенням Євро-2012 у Львові можна підвести деякі попередні підсумки. На останньому поєдинку у Львові ваш автор не був, але довелося досить випадково натрапити на вулицю Шота Руставелі, звідки фани обох збірних (Данії та Німеччини) їхали на футбол.

Настільки все було організовано, що мені на мить здалося що ми не у Львові, а десь в Англії чи в Італії. Автобуси під’їздили один за одним, сутичок не було, міліція майже не втручалася, все як книжка пише.

Автобуси для фанів

Стадіон. Там також все пройшло добре, ніхто не кумарив, людей пропускали через турнікети. Дорога до стадіону була нормальна, єдине хіба що не сподобалося, так це те, що не продавали 1517 на «Арені Львів». 🙂

В центрі міста також все пройшло на ура. Так, були поодинокі сутички, але це все дрібниці у порівнянні із масштабом свята.

Можливо десь не сподобалося, що місцеві підприємці підняли ціни на послуги такі як проживання та харчування, але такі ми вже є. Хочемо заробити і все.

Євро-2012 у Львові завершилося. Фан-зона ще буде стояти до фіналу, але і він досить швидко наступить.

А поки що вболіваємо за Україну разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 19.06.2012 пише:

    Все нормально, з 100000 туристів думаю 10 частина пропіарить Львів і отримаємо туристів 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*