Футбол. Чемпіонат Європи. Україна 2:1 Швеція (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат Європи. Україна 2:1 Швеція (відео)

І так за Україну вболівають

Євро-2012 триває. І вся Україна чекала цього поєдинку. Ще б пак, у двобій вступала не хто-небудь, а національна збірна України. Шкода лише, що гра проходила у Києві, а не у Львові. Ваш автор би обов’язково туди сходив, але менше з тим, ще сходимо.

Нашим суперником була збірна Швеції. Ця команда завжди бере участь у подібних турнірах і має грізного нападаючого світового рівня – Златана Ібрагімовича. Саме на ньому перед поєдинком багато хто акцентував свою увагу.

Склад українців не здивував, хіба що несподівано на лівому фланзі вийшов Селін, який до слова, зіграв досить добре. Техніки бракує, але з часом і вона прийде.

Розпочався поєдинок із атак гостей із Швеції. Вони будь-що хотіли забити швидкий гол. Українці трохи панікували, але до хвилини п’ятнадцятої гру вирівняли і вже самі почали щось створювати біля воріт кіпера Швеції.

Моменти були, зокрема могли відзначитися Єрмоленко, Шевченко, але на заваді стала хто ви б подумали? Правильно – неточність.

А що гості? Вони також мали моменти і один з них був ще й який. Захисники України проспали у штрафній Ібру, але нас після його удару головою врятувала штанга.

Перший тайм так і завершився за «сухих» 0-0.

Друга половина зустрічі – це та сама ж гра, але вже українці почали активніше, але як це буває у футболі першими взяли і забили гості.

Також читайте:   Великий футбол у Львові

52 хвилина – хтось із наших отримав травму, шведи не вибили м’яч, пішов навіс у штрафну і хто ви би думали забив? Правильно, Златан Ібрагімович.

Це був весь шок для України. Невже ми програємо? Десь у глибині душі така думка закралася.

Але, є в України герой і його ім’я – Андрііііііііііііііііііііій Шевченкооооооооооооо. 35-ти річний форвард вчора так зіграв якби мав зараз 18-ть років.

На 55 хвилині саме Андрій вдалося відгукнувся на подачу Ярмоленка із флангу.

Пішла гра на зустрічних курсах. Моменти створювалися то біля одних, то біля інших воріт. Але, приємно що знову забили українці.

62 хвилина – кутовий, йде подача у штрафну і знову ударом головою відзначається Андріййййййййййййййййййй Шевченко.

Радості всієї України не було меж.

Так, в кінці гри шведи двічі нас простили не забивши стовідсоткових моментів, але переможців не судять. Україна перемогла і цим треба пишатися.

Браво!!!!

Тепер, у п’ятницю 15 червня на Україну очікує гра із французами. Так, вони – фаворити, але гра все розставить на свої місця.

Насамкінець, пропоную ще раз згадати вчорашню гру і подивитсия відео забитих м’ячів:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. відео немає. 🙁

  2. Jorgen 13.06.2012 пише:

    Олександр, вже є

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*