Футбол. Україна 0:1 Англія (відео) - Блог про Львів

Футбол. Україна 0:1 Англія (відео)

Гол таки був

Таки не змогли, а ми так сподівалися. Якщо ви ще не здогадалися про що іде мова, то це про той же футбол. Вся Україна до останнього вірила у наших футболістів, що вони таки зможуть пройти до чвертьфіналу змагань, але на жаль…

Вчорашній поєдинок між збірними України та Англії пройшов у тому ж таки не фартовому Донецьку. Ну не можемо ми там перемогти і хоч ти що зроби. Можливо якби гра відбувалася у тому ж Львові чи Києві, то все було би по-іншому?

Та не варто і забувати про гру. Гра з англійцями показала, що нам є до чого йти. Франція та Англія – це команди світового рівня і з нимb якраз було видно всі наші проблеми.

Стартовий склад українців здивував. Ні Шевченка, ні Вороніна у ньому не було. Натомість з’явилися Девіч та Мілевський. Англійців я так добре не знаю, але те, що їхній забивний форвард Руні буде грати – це навіть не обговорювалося.

Розпочався поєдинок із атак українців. Вони раз за разом турбували воротар англійців. Але, чесно вам скажу, щоб аж таке щось було меганебезпечне, то згадати важко.

Гості подій на полі також не форсували і майже не били по наших воротах. Гра від захисту, мінімум моментів – ось як грає Англія.

Друга половина зустрічі була куди цікавішою. Наші футболісти кинулися всією командою забивати гол, але натомість пропустили у свої. Банальний навіс у штрафну, незлагоджені дії воротаря і захисників і ми програємо. А хто б ви подумали забив? Правильно, Руні, який вдало підставив голову на добиванні.

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» у літньому чемпіонаті «Все для перемоги»

І після цього моменту ми не опустили очі. Удари, атаки, все це було. Не було одного – голів. Балакав із багатьма людьми, то всі погодяться, що Україна зіграла вчора потужно, єдине що нема реалізації моментів.

Так, гол ми таки забили, суддя, не хочу його погано називати, бо він і так все знає його не зарахував може окуляри йому треба? Але, не треба опускати рук.

Англія ж спокійно довела гру до перемоги.

Звучить фінальний свисток, Україна програє із рахунком 0-1, а це означає, що на цьому Євро-2012 для нас завершено. Англія крокує далі, де її суперником в 1/4 фіналу буде збірна Італії.

До речі, в іншому поєдинку нашої групи французи досить несподівано без шансів програли збірній Швеції із рахунком 0-2. Сенсація? Та думаю що ні, бо, все-таки, шведи є шведи.

Отже, підсумкова турнірна таблиця у групі «D» наступна:

1. Англія – 7 очок
2. Франція – 4 очки
3. Україна – 3 очки
4. Швеція – 3 очки.

Насамкінець, хто не бачив поєдинку пропоную переглянути відео забитого гола у наші ворота:

Наші перемоги ще попереду?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 21.06.2012 пише:

    Шкода, що я не був присутнім на цьому матчі, а то би позичив судді свої окуляри. 😀

  2. ГОПНІК 21.06.2012 пише:

    суддя баран 😈 😈 👿 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*