Коли припиниться цей дощ????? - Блог про Львів

Коли припиниться цей дощ?????

Хочеться сонця

Коли ж буде тепло? Саме таке питання задають люди природі, іншим людям та і просто собі. Це просто якийсь кошмар, вже другий тиждень підряд кожного дня падає дощ. Він вже так всім набрид, що скоро в людей буде алергія на нього.

Кожного року, рік в рік говорю людям одні і ті ж слова – «не просіть дощу, бо він як почне падати, то згодом будете просити повернути тепло». На все воля Божа і як буде, так буде.

Вчора ввечері і цілу ніч він падав, подекуди він був такий сильний, що ваш автор піднімався і зачиняв вікно, бо досить того що сорока залітає в хату, так ще і дощ шумів. Я тільки задрімав і знову треба вставати. Якась диверсія чи що.

В людей сороки нема, але дощ їм також набридає. На вулиці – літо, люди хочуть одягтися по-літньому, не встигнеш вийти з хати як починається злива. І яким ти прийдеш додому? Правильно, брудним і того білого одягу не хочеться.

Одяг, одягом, власні амбіції можна приховати, а от де починається проблема, так це у сільській місцевості. Люди посадили урожай, приклали стільки зусиль, а якщо такими темпами буде розвиватися ситуація і на далі, то все просто погниє, пшеницю, овес не зможуть зібрати і тоді буде підвищення цін на продукцію і гуд бай зарплата.

Також читайте:   Матч Дніпро - Севілья можна буде переглянути у фан-зоні

Що кажуть синоптики? Вони завжди багато чого кажуть. День у день подейкують буде падати дощ, можливі опади. Вони завжди можливі, навіть якщо зараз світить сонечко.

Десь нещодавно було чи то Мотрини чи Мотрея, так от саме у цей день якщо падає дощ, то цілих сорок днів він і буде падати. Поки що прогнози правдиві, а отже ще дощик буде покапувати.

За прогнозами наших любимих синоптиків, сьогодні дощу вже не буде, температура повітря буде коливатися у районі +20-+23 градусів вище нуля.

От для прикладу мій термометр зараз показує + 22 гралуси вище нуля, знову налетіла хмара і це на 11 годину 15 хвилин 13 червня. Невже знову буде дощ?

Що буде далі? Завтра, 14 червня у Львові знову цілий день буде падати дощ, так що в білих штанях ходити не варто.

А ось, починаючи від четверга, 15 червня настане літо, якого ми так довго чекали. Принаймні протягом цілого тижня синоптики не обіцяють дощів і температура повітря піднімиться вдень до +27-30 градусів.

Просто класссссссс…

Після 22 червня знову передають дощі, але то ще треба дожити до цього 22 червня, а там може і прогноз погоди зміниться.

P.S. Сьогодні знову великий футбол і що приємно у ньому буде задіяне місто Львів, яке ми так любимо. До речі, сонечко знову виглянуло.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. А мені, навпаки, дощ подобається 💡

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Кому потрібен цей вихідний день

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*