Кому потрібен цей вихідний день - Блог про Львів

Кому потрібен цей вихідний день

Можна їхати в Карпати

Євро-2012 триває, вчора серед цікавого що відбувалося на полях України та Польщі можна виділити гру між збірними Польщі та Росії. Матч був захоплюючим і завершився бойовою нічиєю. Росія довгий час перемагала, але господарі турніру таки зрівняли рахунок.

На мою думку, один із найкращих поєдинків турніру. Ще сподобався матч Іспанія – Італія. 🙂

Сьогодні свої поєдинки зіграє група «B», а в ній, як відомо, виступають команди – Португалії, Німеччини, Данії та Нідерландів.

Матч Португалія – Данія відбудеться у місті Львові, а, отже, сьогодні має бути весело. Фанатів команд знову наїхало багато, будуть розпивати пивко та інші алкогольні напої, а ввечері – футбол.

І знову забава аж до ранку.

Але, зараз про інше. Ще до початку футбольно турніру влада сказала, що у дні матчів місто, де проходитиме матч буде мати вихідний. Сьогодні такими вихідними мають бути Харків та Львів.

Є лишня нагода відпочити.

Чи нормально це?

Та я навіть не знаю що сказати. Ваш автор – має робочий день, питав сьогодні в інших людей, то кажуть хто як. Одні – вихідні, другі – робочі. Ще вчора багато хто пропонував десь поїхати відпочити, але ж як поїдемо коли одні працюють, а другі ніжаться на дивані і думають куди би піти і чим би зайнятися.

Також читайте:   Які квіти подарувати дівчині на День Святого Валентина

Приватники – робочі, а ось хто на державній роботі, то вихідний.

Прийде субота, а з ним і тепло і знову ж таки можна десь поїхати, але і знову і знову ж та сама проблема. Одні люди будуть вихідними, а другі будуть відпрацьовувати цей день.

Отак от, якийсь дурдом-веселка.

Для чого вихідний взагалі? Організатори кажуть, що таким чином, можна буде зменшити наплив людей, бо люди не будуть їхати на роботу, а всі поїдуть на футбол.

Вірите у це? Та нічого подібного. І так ясно, що фанатів буде багато і хоч би була робота, все рівно було би багато людей. Найкраще йти пішки, то вже як кеп. 🙂

У суботу вулиця Стрийська була відкрита лише для транспорту, приватним авто було погано їхати, бо ніколи не впускали.

У кого вихідний, а ваш автор працює. Вихідними будуть дні на день конституції, а вже тоді і нормально відпочинемо, якщо звісно що буде погода.

Всім бажаю гарного футболу і гарного дня. Сподіваюся погода не підведе. До речі, тільки що падав дощ…. Знову(((((((((((

Нехай проблеми та негоди – не роблять вам у житті погоди. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. patron 13.06.2012 пише:

    А я працював!!! 🙂

  2. danc1r0k 13.06.2012 пише:

    3-2 португальці молодці, дотисли все-таки датчан 🙂 А вихідний він собі нехай буде, хто хоче – той працює, хто не хоче – байдикує.

  3. danc1r0k,
    у мене всі дні – вихідні.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*