Люди бояться Євро-2012? - Блог про Львів

Люди бояться Євро-2012?

А туалети не працюють...

Євро-2012 наближається, якихось два дня і футбольний чемпіонат вперше в історії стартує на полях України та Польщі. По всій Європі та і в Україні ходить багато розмов, що той чи той не поїде на чемпіонат, але все йде до того, що свято футболу таки розпочнеться.

Принаймні, фан-зона у Львові вже майже готова. 😀 Як тільки Воробус буде у центрі міста та буде футбольний поєдинок ваш автор обов’язково сходить туди і поділиться з вами враженнями від цієї зони.

Про що говорять у Львові?

Сьогодні зранку, йдучи на роботу зустрів знайому. Щось ми так заговорилися і якось спонтанно зачепили тему Євро. Вона спитала чи я йду на футбол, як ситуація із квитками і так далі. Звісно, що я сказав все як є, що треба забрати квиток, що футболи буду дивитися на що вона сказала, що чи є не боюся Євро?

Чесно, я відкрив рота і тримав довго що аж могла моя улюблена сорока туди залетіти. А чого його боятися? Що в ньому такого?

Знайома назвала мені багато причин, серед яких – можливі заворушення у містах-господарях між фанатами, багато іноземців, проблеми із транспортом і так далі. Воно то все так, але якщо боятися вовків, то і на гриби з дівчиною не варто ходити. Чи не так?

Що на нас очікує і чого ми можемо боятися?

1. Великий наплив туристів.

Та вони і вже зараз є, у вихідні дні їх стільки було, що Воробус не міг свого пса вигуляти, тільки і гарчав на них. Так, люди бувають різні, можуть причепитися, можуть напитися, але з іншого боку. Наші люди не можуть причепитися чи напитися?

Також читайте:   У парку біля цирку катастрофічно бракує лавочок

2. Сутички на стадіонах.

А вони і пам’ятаю на фіналі Кубка України були. Від цього ніхто не застрахований. Вони можуть бути. А можуть і не бути. Я думаю УЄФА солідна організація і ніколи не допустить масових безпорядків.

3. Проблеми із транспортом.

Як нас пообіцяла влада, у день матчів люди будуть відпочивати. А коли люди відпочивають, то і автівок менше на вулиці. Звісно, корки в районі центрі та стадіону будуть, але що їх зараз нема? От добре, що нарешті дороги відкрили після ремонту, а то дурдом був з ними і з транспортом, який не знати-де їхав.

4. Проблеми із обміном валют і продуктами.

І таку проблему чув від людей. Та я не думаю, що іноземці так все з’їдатимуть. Ну будуть харчуватися, але не більше. Обмін валют? Навпаки банки будуть мати обіг коштів хороший. На всяк випадок можете перестрахуватися та не більше.

5. Злодії, гопники, неадекватні люди.

Швидше іноземці можуть боятися чим ми. За квартирами треба завжди дивитися, це як закон України, бо світ такий, що навіть собі не довіряєш.

Якщо ж не хочете бачити цього всього дійства, то робіть, так як мій товариш – взяв дівчину і поїхав в Туреччину. Про всяк випадок даю телефон та сайт туристичної фірми “OTi Tour”, яка може завезти до Туреччини і вас: (032) 261-35-70, www.otitour.com.ua

Можна відпочити і Євро-2012 мине. Чого ж боятися?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. ELECTRIC 06.06.2012 пише:

    Та не буде вже аж так великого напливу. Тим більше там для напливу концтабір звели.

    Сутички будуть але не катастрофічні. І переважно між нашими рагулями п’яними котрих на стадіон не пустять.

    А хіба зараз нема проблем з транспортом?

    І євро дешевшає, треба встигнути купити :)))

    А іноземці також добрі подарунки. можуть дати тягла після нашого пива. Але це все припущення і дикі крайнощі.

    Краще б всі порахували, скільки нам ще віддавати грошей прийдеться. Держава взяла кредит, його відмили на себе підрядники, а віддавати то простим людям.

  2. vrubli 06.06.2012 пише:

    Напишу коментар в стилі пана Марсело, бо знову не зрозумілий Воробусовий хід думок:

    Воробус пише:
    на що вона сказала, що чи є не боюся Євро?

    П.С. Воробусе, кидай пити свої 18_14, до добра то тебе не доведе 😀

  3. Arden 07.06.2012 пише:

    боятися будуть ті люди, які живуть в центрі. вот їм дійсно можна буде поспівчувати.

  4. PVS 09.06.2012 пише:

    Боятися треба не “євро”, а дебілів в нашій владі. “Євро” для них тільки чергова причина якусь фігню впороти. Не вірите:

    1. На час “євро” скасували трансферні квитки в автобусах, мотивуючим тим, що їх кінцеві зупинки тепер не поруч. Клас! Тепер, мало того, що треба йти казна-куди, щоб пересісти, то ще й платити два рази. Дебіли? Дебіли. Але грошенят в кишеню покладуть.

    2. Розтрубили у всіх мас-медіа, що в дні матчів об’їзд перекритої вулиці Руставелі буде по Франка, туди ж направлять маршрутки, які їхали по Коперніка-Дорошенка. Вгадайте що зробили по-факту… Правильно! Закрили вулицю Франка, в тому числі і для маршруток – пускають тільки трамваї. Ну фіг з ним – я місцевий – по паспорту все ж пропустили, але водії-іноземці стояли просто “потєряні”.

    Якщо викинути матюки, то про нашу владу можна тільки помовчати 😈

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*