Офіційний м’яч Євро-2012 - Блог про Львів

Офіційний м’яч Євро-2012

А таким м'ячем грають у футбол

Євро-2012 таки стартувало. Вже є перші перемоги, невдачі, голи, вилучення, бійки фанатів тощо. А це і не дивно, це футбол, а у ньому буває всіляке. Хто не знає, то нагадаю, що вчорашні поєдинки принесли наступні результати:

Польща зіграла в результативну нічию 1-1 із збірною Греції, а ось наші сусіди росіяни каменя на камені не залишили від чехів, у підсумку 4-1.

Сьогодні у бій вступає група «B», де особливо цікавим буде поєдинок у місті Львові, у якому будуть зустрічатися збірні Німеччини та Португалії. Вже зараз у місті помітно багато німецьких фанатів, які так і попивають пивко і готуюся до вечірнього двобою. Кажуть, що на гру має приїхати багато vip-гостей.

Поживемо, побачимо, а поки що хіба що можна згадати вчорашні приїзди команд. Німців зустрічали не дуже, а ось приїзд португальців був ще той. Біля готелю, де живе португальська команда зібралося багато людей. Всі хотіли побачити Кріштіано Роналду.

Таки побачили, але він сховався у готелі за лічені секунди. Хто має квити на гру у Львові, той зможе його сьогодні побачити на живо. А голів таки буде багато.

Ви звернули вчора увагу на м’яч, яким грають команди? Так от, багато є цікавого про нього.

Також читайте:   "Карпати" прогнозовано програли "Шахтарю" (відео)

М’яч Adidas EURO 2012 OMB Top Match Ball – це той самий м’яч, яким грають команди у фінальній частині чемпіонату Європи.

Танго-12 отримав вищу оцінку ФІФА (FIFA Approved) і рекомендований для проведення внутрішніх чемпіонатів країн учасниць ЄВРО 2012. М’яч Танго-12 виконаний з високотехнологічних матеріалів і по праву є вінцем технічної думки кращого виробника м’ячів – компанії Адідас.

Панелі м’яча Танго 12 склеєні між собою за найбільш прогресивною сьогодні технологією, а саме термосклеювання. При цьому одночасно відбувається з’єднання каркаса м’яча, підкладки та панелей з поліуретану. Все це відбувається при підвищених температурах на спеціально створеному обладнанні.

В результаті найбільш важливі показники для футбольного м’яча (сферичність і поглинання вологи) на багато перевершують жорсткі вимоги FIFA до професійних м’ячам. Поверхня м’яча має мікрорельєфну поверхню, що забезпечує максимальний контроль м’яча гравцем і стабільну траєкторію польоту.

І ще пару фактів:

Розмір м’яча Танго – 5.
Вага – 432 грами.
Діаметр – 21.59 см.
Панелей – 20.
Виробництво – фірма Adidas (Німеччина).

Швидше за все, такими м’ячами команди у цілому світі будуть грати одразу ж після завершення футбольного чемпіонату Європи на полях України та Польщі.

Фото: sport.segodnya.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*